Jacqueline

HRM Specialist

Medisol is een snelgroeiende organisatie met een prachtig doel. Ik vind het mooi om daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren.

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Mijn baan bij mijn vorige werkgever kwam te vervallen vanwege een reorganisatie, daarom was ik op zoek naar ander werk. Juist in die periode zag ik de vacature voor een HRM specialist bij Medisol voorbij komen, op het perfecte moment! Ik heb gereageerd en na twee goede gesprekken ben ik aangenomen.

Wat is je functie?

Ik werk als HRM specialist, een nieuwe functie binnen Medisol.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

Er is geen gemiddelde werkdag in deze functie. Dat komt enerzijds doordat het een heel afwisselende baan is met diverse taken, maar ook omdat het een nieuwe functie is binnen de organisatie en er nog volop gebouwd kan worden op HR gebied. Dit maakt mijn werk ook zo leuk. De ene dag zet ik bijvoorbeeld vacatures uit, reageer ik op binnengekomen sollicitaties en voer ik meerdere sollicitatiegesprekken; de andere dag richt ik me op de ontwikkeling van een functiewaarderingssysteem.

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

Medisol is een snelgroeiende organisatie met een prachtig doel. Ik vind het mooi om daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren. Er wordt hard gewerkt in een fijne sfeer. Het teamgevoel en de positieve instelling van collega’s maakt dat het hier prettig werken is!


Mijn team

  • 1

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title