Reseller worden

Waarom reseller worden bij Medisol?

Bij Medisol geloven we in het beschikbaar stellen van AED’s voor iedereen. We geloven in de kracht van samenwerken om ambitieuze doelen te kunnen bereiken. Daarom hebben we een speciaal resellerprogramma ontwikkeld.

Als reseller van Medisol krijg je toegang tot een speciaal ingerichte webshop omgeving voor resellers, waar je tegen scherpe prijzen verschillende merken en typen AED’s, accessoires, kasten en oefenpoppen kunt inkopen. Als reseller neem je bovendien automatisch deel aan ons online spaarsysteem: Shocks. Voor elke euro die je uitgeeft ontvang je één shock, die je bij een volgende bestelling kunt inzetten voor korting.

Het aanmeldproces is simpel en geeft ons de juiste informatie om te kijken of jij aan onze kwaliteitscheck voldoet. Zodra wij jouw aanvraag hebben goedgekeurd, krijg je toegang tot het resellerprogramma. En we blijven periodiek evalueren om ervoor te zorgen dat we blijven groeien en samenwerken aan het beschikbaar stellen van AED’s voor iedereen. Meld je nu aan en profiteer van de vele voordelen van ons resellerprogramma!

Meer weten? Raadpleeg een van onze shops voor meer informatie over ons dealerprogramma.