Ons verhaal

Een hartstilstand kan iedereen overkomen, op iedere locatie en elk willekeurig moment. Hierdoor is het belangrijk dat er op zoveel mogelijk plaatsen een AED beschikbaar is. Wist je dat de overlevingskans van iemand met een hartstilstand van 12% naar 70% stijgt wanneer iemand binnen 6 minuten gereanimeerd en gedefibrilleerd wordt? Hoe langer je wacht met defibrilleren, hoe meer de overlevingskans daalt. Zelfs met 10% per minuut! Het is van groot belang om bij een mogelijke harstilstand zo snel mogelijk een AED aan te sluiten. 

Deze feiten vormden de basis van onze doelstelling “In 2030 heeft iedere wereldburger binnen 6 minuten toegang tot een AED”. Om dit doel te bereiken zetten we ons op verschillende manieren in. Medisol is een internationale, merkonafhankelijke organisatie die zoveel mogelijk bedrijven en gemeenschappen voorziet van een inzetbare AED of andere levensreddende reanimatieproducten. Wij geven altijd persoonlijk advies, denken mee over verschillende mogelijkheden én voorzien in het onderhoud van jouw AED.  

We zijn er voor particulieren, maar ook voor brandveiligheidsbedrijven, professionele hulpverleners, trainingsbedrijven, gemeentes, sportclubs en iedere andere organisatie die een AED of andere levensreddende producten nodig heeft. Met webshops in bijna 20 landen proberen wij de wereld een stukje veiliger te maken. Alles draait om Saving Lives! 

De waarden binnen Medisol

Binnen Medisol kennen we vier waarden die ons verbinden binnen de organisatie. De combinatie van deze waarden samen maakt dat we uitdagingen aangaan, samenwerken, vertrouwen hebben en resultaten boeken.  

Think big, act bold

Think Big, Act Bold
We durven groots te denken en gaan vervolgens de uitdaging aan.  

There is no I in team

There is no ‘I’ in team
Bij Medisol zien we onze prestaties als een teameffort. We geloven in de kracht van samenwerken.  

Driven by passion

Driven by Passion
We worden gedreven door onze missie om levens te redden.  

Reliability first

Reliability First
Wat wij doen, doen wij op een betrouwbare en correcte wijze.  

Lees hier meer over werken bij Medisol.