Evenementen

Medisol organiseert evenementen voor het vieren van speciale gelegenheden en om onze internationale relaties in het zonnetje te zetten. Zo organiseren we tweejaarlijks een speciale dag voor onze resellers en leveranciers uit heel Europa. Dit evenement is voor het eerst georganiseerd in 2018, geschrapt wegens corona in 2020 en weer succesvol georganiseerd in 2022 en 2024. Bij dit unieke evenement krijgen zowel resellers als leveranciers de kans om elkaar te ontmoeten, informatie uit te wisselen, kennis te delen en geïnspireerd te raken door markt- en productontwikkelingen. En dankzij dit evenement krijgen wij de mogelijkheid om te begrijpen wat er speelt bij onze relaties, en hoe wij beter kunnen samenwerken. 

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Heb je interesse om je aan te sluiten bij ons resellernetwerk? Lees hier meer over deze mogelijkheid.

Medisol Reseller Event 2024

Op 24 mei 2024 was het weer zover: tijd voor een nieuwe editie van het Medisol Reseller Event! Meer dan 150 resellers en leveranciers waren aanwezig op deze inspirerende dag in Vlissingen. Tijdens deze editie werd nóg groter uitgepakt. Lees hier alles over deze geslaagde dag.

Tijdens Medisol Reseller Event 2024 kon je verschillende presentaties bijwonen van merken als Philips, Smarty Saver en Prestan. Daarnaast gaf Medisol zelf ook een aantal lezingen, bijvoorbeeld over de white label service portal en ons eigen merk DefiSign. Ook was het mogelijk verschillende stands te bezoeken van onze leveranciers.

Aan het einde van de middag verzorgde Laerdal een reanimatie competitie, waar een pakket met Little Anne reanimatiepoppen weggeven werd! Na een heerlijk buffet was het mogelijk om te netwerken met collega’s uit de branche vanuit heel Europa.

De aftermovie van Medisol Reseller Event 2024 komt binnenkort online!

Medisol Reseller Event 2022

In 2022 nodigden wij onze trouwe partners uit op ons hoofdkantoor in Vlissingen voor de tweede editie van het internationale Medisol Reseller Event. Op deze dag konden Medisol-resellers genieten van interessante presentaties, interactieve sessies, productdemonstraties en veel mogelijkheden om bij te praten met collega’s uit heel Europa. Graag praten wij je bij over deze editie, zodat jij niet hoeft te twijfelen om je aan te melden voor de volgende!

Medisol Reseller Day Photo
Medisol Reseller Day Presentation

Programma

Tijdens het Reseller Event kon je genieten van verschillende sprekers tijdens lezingen en presentaties in de luxe hoofdtent. Grote namen als Philips en Laerdal spraken over ontwikkelingen van producten en de markt. Exclusieve onderwerpen werden besproken. Iets wat je zeker niet wilt missen! Naast de lezingen waren er ook workshops in de hoofdtent van verschillende merken (waaronder Brayden). Zij lieten op een interactieve manier alle ins en outs van hun assortiment zien. Wij zijn trots dat veel van onze leveranciers de nieuwtjes over hun AED’s, kasten, reanimatiepoppen en andere gerelateerde producten met onze resellers willen delen tijdens het Reseller Event. Uiteraard was er ook veel ruimte voor vragen.

Medisol Reseller Event speakers

Tussen alle lezingen, presentaties en workshops in de hoofdtent door was er in de kantoorruimtes van het gebouw de mogelijkheid om allerlei merken te bezoeken die presentaties en demonstraties geven. Uiteraard is er tijdens Reseller Day ook voldoende ruimte voor netwerken! Tijdens een uitgebreide lunch, koffiepauze met heerlijke gebakjes en een uitstekend verzorgde barbecue kan je collega’s uit heel Europa ontmoeten om bij te praten over de markt. Tijdens de editie in 2022 was er zelfs een wijnproeverij! Ook tijdens de borrel met muziek spreek je niet alleen Medisol-pesoneel, maar ook andere kenners uit de branche. Een uitgelezen kans om je netwerk uit te breiden. Het Medisol Reseller Event 2022 werd tot in de puntjes verzorgd, inclusief entertainment, catering en gezelligheid.

Was je er deze editie niet bij of kijk je graag nog even terug op deze inspirerende dag? Bekijk dan de aftermovie van het Medisol Reseller Event 2022!

Medisol Reseller Event 2018

In 2018 organiseerde Medisol haar eerste Reseller Event. Onderstaande afbeeldingen geven een kleine impressie van hoe de eerste editie verliep. Ook dit was weer een dag vol inspirerende momenten, zoals presentaties en demo’s. We sloten af met een geslaagde netwerkborrel.