Producten & diensten

Voor deze producten en diensten kunt u bij ons terecht

Alle producten en diensten van Medisol zijn reanimatie-gerelateerd. Naast AED’s verkopen wij AED-accessoires, AED-wandkasten, AED-trainers en reanimatiepoppen. Daarnaast bieden wij ook onderhoudsplannen met gratis AED-diefstalverzekering aan.

Uniek in de branche

Na de inzet van een AED, krijgt de eigenaar, sinds begin 2018, gratis vervangingsonderdelen vanuit de overheid. In 2016 zijn wij begonnen met dit initiatief en hebben wij vele elektroden en batterijen gratis weggeven aan onze klanten. Omdat wij het nodig vonden onze verantwoording te nemen. Een AED moet namelijk altijd operationeel zijn; kosten van inzet mogen dat niet in de weg staan!

ISO-13485 gecertificeerd

Medisol is ISO-13485 gecertificeerd. Dit certificaat is bedoeld voor organisaties binnen de medische sector. We zijn trots dat we deze certificering hebben ontvangen; hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat kwaliteit en zekerheid van onze producten en diensten voor ons het grootste belang is. We vinden dat deze certificering onmisbaar is in de medische sector. Onze producten zijn namelijk van levensreddend belang!

AED kopen bij Medisol

AED’s

Hét product waar de webshop van Medisol om draait is natuurlijk de AED. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een draagbaar apparaat die wordt ingezet bij een (mogelijke) hartstilstand. De AED analyseert of een schok noodzakelijk is. Met een elektrische schok wordt een hart met fibrillatie teruggebracht naar een normaal ritme.

Elektroden en batterijen

Om te zorgen dat je altijd een werkende AED beschikbaar hebt is het belangrijk tijdig de elektroden en batterijen te vervangen wanneer dit nodig is. Ook deze toebehoren van alle aangeboden AED-merken vind je in het assortiment van Medisol.

AED in een buitenkast

AED kasten

Het veilig kunnen opbergen van je AED is heel belangrijk. Daarom bieden wij verschillende AED kasten en beugels aan. Zo hebben we binnen- en buitenkasten in het assortiment. Buitenkasten zijn voorzien van climate control, zodat jouw AED beschermd is tegen alle weersomstandigheden!

Reanimatiepoppen

Essentieel bij reanimatietrainingen zijn natuurlijk de oefenpoppen. Bij Medisol heb je ruime keuze in reanimatiepoppen. Zo hebben wij verschillende merken als Laerdal en Brayden. Maar ook voor kinder- en babyreanimatie hebben wij oefenpoppen in het assortiment.

AED controle en onderhoud.

AED onderhoud

Medisol is trots op haar Service Center! In ons Service Center voorzien AED-specialisten jouw AED van het nodige onderhoud. Software updates worden uitgevoerd en onderdelen worden waar nodig vervangen. Een onderhoudscontract is een ware uitkomst om je géén zorgen te hoeven maken over de werking van je AED.