Afdelingen

Uiteraard heeft elke afdeling bij Medisol unieke verantwoordelijkheden en expertise, maar bedrijfssuccessen hangen af van de mate waarin deze afdelingen effectief samenwerken. Bij Medisol geloven we in “There is no I in Team”. Samenwerking tussen afdelingen is niet alleen essentieel voor een soepele bedrijfsvoering en het uitwisselen van ideeën, maar ook om onze doelen te behalen. Verschillende perspectieven en vaardigheden van de afdelingen worden gebundeld, niet alleen tijdens vergaderingen en brainstormsessies, maar ook door informeel met elkaar te overleggen. De sterke communicatie tussen de afdelingen draagt bij aan een positieve werksfeer binnen Medisol.  

Het teamgevoel wordt nog meer benadrukt tijdens vrijdagmiddagborrels, uitjes, evenementen en zelfs reisjes naar het buitenland. Alle afdelingen komen samen, waardoor wordt gebouwd aan één sterk en gezellig internationaal team. 

Benieuwd welke afdelingen actief zijn binnen Medisol, welke collega’s hier werkzaam zijn en/of welke vacatures openstaan? Klik dan hieronder op één van de afdelingen