Anne-Marieke

Director of Operations

Ik vind het een uitdaging om de AED, waar mensen soms nog wat argwanend naar kijken, voor de grote groep beschikbaar te maken.

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Ik zat al in de branche en kwam Medisol tegen tijdens het werk. Het had meteen mijn interesse. Medisol was toen overigens nog wel een stuk kleiner bedrijf. Ik was samen met Marinde de vierde persoon.

Wat is je functie?

Operationeel Manager.

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

Veel overlegmomenten tussen de verschillende afdelingen; de onderwerpen veranderen hier continu door de snelle groei. Ik zorg dat de afdelingen goed kunnen samenwerken en ik hou me bezig met de groei van de organisatie.

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

Ik doe dit werk omdat ik het ontzettend leuk vind om een levensreddend product te verkopen. Ik vind het een uitdaging om de AED, waar mensen soms nog wat argwanend naar kijken, voor de grote groep beschikbaar te maken. Door de goede klantenservice en handige websites kan iedereen onafhankelijke informatie over AED vinden. Zo draag ik ook een steentje bij aan de toegankelijkheid van AED’s.

Op welk resultaat dat je hebt behaald bij Medisol ben je trots?

We hebben met zijn allen een prachtteam gevormd en een stevige organisatie neergezet die klaar is om nog veel meer AED’s in de markt te zetten.

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

Fijne, gedreven collega’s en een mooi doel om na te streven.


Mijn team

  • 1
  • 2
  • 3

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title