David

Procurement Specialist

De collega’s, het samenwerken, de ideeën die iedereen heeft etc. Er hangt een positieve vibe in het bedrijf. Een echt wij gevoel… ‘Wij zijn Medisol”

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Begin 2018 ben ik benaderd door een zogenaamde ‘headhunter’ via LinkedIn. Dit omdat Medisol op zoek was naar een ervaren inkoper. Via een intake bij deze recruiter, ben ik uiteindelijk op gesprek geweest bij Medisol. Na enkele fijne gesprekken de knoop doorgehakt en ‘ja’ gezegd tegen dit mooie bedrijf!

Wat is je functie?

Mijn functie is Procurement Specialist. Hieronder vallen alle overkoepelende zaken die met het inkopersvak te maken hebben. Van operationeel inkopen tot aan strategisch nadenken en uitvoeren van een inkoopbeleid. In mijn functie valt hier ook een stuk voorraadbeheer onder.

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

Werkdagen lopen enorm uiteen! Achter mijn bureau ben ik vooral bezig met het bijhouden van de mailbox en het plaatsen en controleren van inkooporders. Daarnaast werk ik gesprekken uit van leveranciersbezoeken en vergaderingen met leveranciers bij ons op kantoor. Deze dienen dan vaak weer als basis voor bijvoorbeeld toekomstige contractonderhandelingen. Ik heb daarnaast regelmatig meetings met collega’s. Dit om vooral ideeën op te doen. Deze probeer ik dan weer te vertalen naar efficiënte procesverbeteringen, waar inkoop dan vaak weer het begin van dit proces is.

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

Op het gebied van (inkoop)processen en (inkoop)contracten is nog veel te winnen. Vanwege de forse groei van Medisol, is dit hier en daar wat achtergebleven. Onze directie heeft gelukkig een heldere visie over welke kant ze op willen gaan met Medisol. Vervolgens kan ik dan vol aan slag met deze processen en contracten. Zelf leer ik dan ook weer bij! 

Op welk resultaat dat je hebt behaald bij Medisol ben je trots?

Ik ben trots op het feit dat ik al enkele mooie verbeteringen heb kunnen realiseren. Zo hebben we in korte tijd bij behoorlijk wat leveranciers verbeterde inkoopvoorwaarden weten te realiseren. Daar heeft vervolgens heel het bedrijf baat bij!

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

Ik heb enorm het gevoel dat ik veel kan bijdragen aan het bedrijf waar uiteindelijk heel Medisol beter van wordt. Dit geeft een enorme positieve boost. Daarnaast moet ik toegeven dat werken bij Medisol echt heel leuk is! De collega’s, het samenwerken, de ideeën die iedereen heeft etc. Er hangt een positieve vibe in het bedrijf. Een echt wij gevoel.. ‘Wij zijn Medisol’!


Mijn team

  • 1
  • 2

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title