Pieter

CEO & Founder

Mijn drijfveer is al jaren: Mensenlevens redden. Saving Lives. Eerst vele jaren in het ziekenhuis en op de ambulance, nu via Medisol.

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Medisol is ontstaan vanaf de zolderkamer… Als ambulanceverpleegkundige startte ik Medisol samen met een collega ambulancechauffeur het bedrijf Medisol in 2001.

Wat is je functie?

Algemeen Directeur

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

’s Morgens eerst starten met een bakje koffie. Daarna mail checken, om 9:30 overleg met ons Management Team om alle lopende zaken te bespreken en de rest van de dag is altijd heel variabel.

Vaak staan er afspraken met leveranciers, relaties en medewerkers op het programma. Verder probeer ik het evenwicht tussen werk en privé in balans te houden. Vaak ga ik om 17:00 naar huis, maar dat lukt niet altijd 😉

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk? 

Mijn drijfveer is al jaren: Mensenlevens redden. Saving Lives. Eerst vele jaren in het ziekenhuis en op de ambulance, nu via Medisol.

Op welk resultaat dat je hebt behaald bij Medisol ben je trots?

Het opbouwen van een prachtig bedrijf met enthousiaste medewerkers en daadwerkelijk iets toevoegen aan de samenleving.

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

 Never a dull moment. Houdt je van dynamiek in je werk? En uitdagingen? Dan ben je van harte welkom als collega en gaan we een mooi plekje voor je zoeken!
Kun je gelijk je talenkennis bijspijkeren in één van de vele talen die hier gesproken wordt: Nederlands, Duits, Frans, Engels, Noors, Zweeds, Deens, Fins, Pools, Spaans, Portugees, Italiaans…
 

Mijn team

  • 1
  • 2
  • 3

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title