Sam

Warehouse Operator

Ik vind het leuk om actief bezig te zijn, zit niet graag stil, dus ik ben goed op mijn plek hier. Het is een dynamische omgeving!

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Op internet zag ik de vacature voor Warehouse Operator staan. Met mijn achtergrond in de zorg en logistiek leek het mij een leuke functie binnen een interessant bedrijf. Vandaar dat ik heb gesolliciteerd. 

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

Orders controleren en uitdraaien uit het computersysteem, deze picken, verpakken en klaarzetten voor verzending. Ingekomen goederen ontvangen en verwerken.

Voor de rest alle voorkomende werkzaamheden in een magazijn. O.a. zorgen dat alles netjes schoon en opgeruimd is. 

Waarom doe je dit werk? 

Ik vind het leuk om actief bezig te zijn, zit niet graag stil, dus ik ben goed op mijn plek hier. Het is een dynamische omgeving.  Elke dag kan anders zijn en bovendien werk ik met interessante mooie producten (met een nog mooiere visie erachter nl. levens redden!) en leuke mensen.

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

Zoals gezegd, ik werk in een erg dynamische omgeving. Never a dull moment.  Ook het internationale karakter van het bedrijf spreekt me erg aan. Voor de rest de onderlinge collegiale sfeer… Deze is open, informeel, positief en met respect voor elkaar. Erg fijn om in te werken.

 

Mijn team

  • 1
  • 2

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title