Sales Consultant België

Heb jij een commerciële en proactieve drive en ga jij graag langdurige relaties aan met je klanten? Pak jij graag de verantwoordelijkheid binnen jouw sales rol en heb jij daarnaast ook een goede kennis van de (zakelijke) cultuur en gewoonten in België? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons gedreven en groeiende salesteam België zijn wij op zoek naar een nieuwe collega ter aanvulling in ons team!

Dankzij jouw commerciële inzichten krijg jij het altijd voor elkaar om de beste deal te scoren! Door jouw kennis van de Belgische markt weet jij de klanten op de juiste manier te benaderen. Samen met je team zorg je voor tevreden klanten en succesvolle projecten! Klinkt jou dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder…

Wat ga je doen?

Als Sales Consultant bij Medisol ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van AEDs en reanimatiepoppen aan onze Belgische klanten. In deze rol gaat het niet alleen om het verkopen van deze producten, maar ook om het geven van deskundig advies. Je luistert goed naar de behoeften van de klant en dankzij jouw deskundigheid weet je jouw klanten altijd het beste advies te geven! Heb je op dit moment nog geen kennis van AEDs? Geen probleem! We zorgen dat je voldoende training krijgt om de klanten optimaal te helpen.

Voor jouw klanten maak je offertes op, verwerk je de orders in het systeem, behandel je serviceverzoeken en eventuele klachten en je verzorgt de aftersales. Je bent dus verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces van A tot Z! Dit maakt dan ook dat je echt de kans krijgt om goede relaties op te bouwen met jouw klanten.

Naast bovenstaande activiteiten is het uitbreiden van ons marktaandeel in België een groot deel van jouw rol. Dit doe je door actief op zoek te gaan naar nieuwe klantrelaties, onderzoek te doen naar potentiële klanten en uiteindelijk deze potentiële klanten ook daadwerkelijk te benaderen. Op die manier zorg jij er voor dat ons klantenbestand in België nog verder wordt uitgebouwd! Dit alles gebeurt telefonisch vanuit ons kantoor in Vlissingen, maar je zal ook eens in de zoveel tijd op pad zijn in België om klanten te bezoeken of deel te nemen aan beurzen.

Samen met het marketing team werk je continu aan de online zichtbaarheid van Medisol. Dit doe je onder andere door middel van het optimaliseren van de webshop. Jouw inzichten qua ontwikkelingen in de markt en op het gebied van e-commerce waarderen wij dan ook zeer!

Wat bieden wij jou?

 • Salaris tussen € 2.600 en € 4.020 bruto per maand obv 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 32 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
 • Pensioenplan bij a.s.r. met een werkgeversbijdrage van 3%
 • Ruimte voor eigen inbreng en veel zelfstandigheid in jouw functie
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk (20%) vanuit thuis te werken
 • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
 • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar 
 • Je hebt ervaring met sales, bij voorkeur in de e-commerce
 • Je kent de Belgische markt door en door en je weet hoe de (zakelijke) cultuur in elkaar steekt
 • There is no I in Team at Medisol. Je bent een echte teamspeler!
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Franse taal, zowel schriftelijk als mondeling en goede beheersing van de Engelse taal
 • Goede communicatieve vaardigheden om onze bestaande klantrelaties te versterken en om nieuwe relaties te creëren 

Herken je jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Bernard Hollaers. Heb je nog vragen, bel dan gerust met onze HR Specialist Fleur via +31 (0) 6 539 454 26, je kan haar ook een berichtje sturen.

Bekijk onze laatste vacatures