Sales Consultant Nederland

Vind jij het leuk om dagelijks contact te hebben met klanten en een relatie met hen op te bouwen? Wil je werken in een fijn, hardwerkend team en samen bouwen aan een maatschappelijk doel? Ben je commercieel ingesteld, krijg je energie van het uitbreiden van de markt én zoek jij een dynamische werkomgeving? Dan is dit dé juiste functie voor jou!

Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een nieuwe sales collega voor ons enthousiaste Nederlandse team!

Professioneel advies geven, langdurige relaties opbouwen en uitbreiden van ons marktaandeel in Nederland. Opstellen van offertes, opvolgen van orders en zorgen voor een goede after sales en klantenservice. Dit is zomaar een greep uit de werkzaamheden van jouw veelzijdige rol als Sales Consultant!

Wat ga je doen?

Ons Nederlandse sales-team bestaat uit 7 gedreven medewerkers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de verkoop van AED’s, reanimatiepoppen en aanverwante producten binnen de Nederlandse markt. Als Sales Consultant word jij mede verantwoordelijk voor sales, acquisitie, actief relatiebeheer en het geven van deskundig klantadvies. Ook houd jij je bezig met het verwerken van orders in het systeem, de after sales en andere commercieel administratieve taken. Kortom – een veelzijdige functie waarbij jij je bezighoudt met het verkoopproces van A tot Z!

Als Sales Consultant heb jij dagelijks contact met onze klanten in Nederland. Dit zijn zowel resellers als end-users. Je geeft deskundig advies over de aankoop van de producten. Aan de hand van de klantwens en op basis van de juiste prijsstelling, stel jij een offerte op voor de klant. Heb je nog geen kennis van AED’s en andere reanimatie artikelen? Geen probleem! We leiden je intern volledig op zodat je de klanten optimaal kan helpen!

Ook werk je in deze rol aan de ontwikkeling van jouw kennis over de concurrenten in de markt. Hierdoor krijg je inzicht in onze concurrentiepositie. Met onze positie in je achterhoofd zet je de juiste acties uit naar (toekomstige en voormalige) klanten en zorg je – samen met onze Marketing afdeling – voor diverse marketinguitingen, zoals nieuwsbrieven en promoties.

Wat bieden we jou?

 • Salaris tussen €2.600 en €4.100 bruto per maand obv 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 32 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
 • Pensioenplan bij a.s.r. met ruimte voor eigen inbreng
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit thuis te werken
 • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
 • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar 
 • Je hebt ervaring in (e-commerce) sales en je hebt een commerciële instelling
 • There is no I in Team at Medisol! Jij bent een echte teamspeler en je werkt graag samen met diverse afdelingen!  
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling en goede beheersing van de Engelse taal
 • Je bent leergierig, commercieel & administratief sterk en je hebt oog voor detail
 • Je haalt er voldoening uit om het gehele verkoopproces voor de klant op te pakken en samen met je team verder te bouwen aan jullie doelen

Herken je jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Moniek Binnendijk. Heb je nog vragen, bel of app dan gerust met onze HR Specialist Fleur via 06-539 454 26.

Bekijk onze laatste vacatures

Sales Consultant België

Sales Consultant België

Wil jij jouw commerciële skills inzetten om onze Belgische markt verder uit te breiden en langdurige klantrelaties aan te gaan? Lees dan snel verder!

Lees meer