Martin

Technical Specialist

Elke keer dat ik toegevoegde waarde kan bieden aan een collega of klant. Gelukkig gebeurt dit vaak, maar het geeft elke keer weer opnieuw een goed gevoel.

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

In januari 2015 ben ik begonnen als stagiair. Tijdens mijn stage, naast mijn afstudeeronderzoek, heb ik vaak aan de technische kant van Medisol geholpen. Het aantal taken bleef groeien. Na een half jaar en het succesvol afronden van mijn stage, kreeg ik het aanbod om te blijven en heb ik besloten daar op in te gaan.

Wat is je functie?

Technisch Specialist

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

Een gemiddelde dag bestaat niet. De dag kan beginnen op een willekeurige afdeling. Het helpen en begeleiden van collega’s of klanten met het oplossen van problemen en vraagstukken is vaak aan de orde. Het bedenken en implementeren van verbeteringen in processen, zoeken naar mogelijkheden om de gebruiksvriendelijkheid van de webshops te verhogen en het zorgen dat technische componenten draaien en benut kunnen worden door collega’s en klanten, vormen ook onderdeel van mijn dag. Daarnaast is het overleggen met het IT-team en vooral ook met teams van andere afdelingen vaak een manier om leuke ideeën naar voren te brengen.

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

Medisol staat voor “Saving Lives” en ik combineer graag mijn commerciële achtergrond met technische skills om zo mijn steentje te kunnen bijdragen aan de maatschappij.

Op welk resultaat dat je hebt behaald bij Medisol ben je trots?

Elke keer dat ik toegevoegde waarde kan bieden aan een collega of klant. Gelukkig gebeurt dit vaak, maar het geeft elke keer weer opnieuw een goed gevoel.

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

De (indirecte) maatschappelijke verantwoordelijkheid maakt het voor mij het allerleukst. Ik heb geen collega’s die niet passen bij Medisol, wat de sfeer uniek (prettig) maakt. Daarnaast vind ik het ook wel een ‘klein beetje” leuk om af en toe in het Pools te kunnen praten met collega’s en klanten. Dzien dobry! is inmiddels bijna de officiële groet van Medisol!

 

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title