Linda

Sales Consultant - Italy

Ik vind het heerlijk om volledig verantwoordelijk te zijn voor mijn markt zonder teveel bemoeienis van bovenaf. En die ruimte krijg ik ook!

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Ik heb gereageerd op een advertentie.

Wat is je functie?

Ik ben verantwoordelijk voor een leuke uitdagende markt; de Italiaanse!

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

Telefonisch overleg met klanten die informatie over producten of prijzen vragen. Daarnaast moet ik de orders controleren en door de collega’s van Logistiek laten verzenden. Ook contacten met dealers onderhouden, de webshop bijhouden, samen met de collega’s van Marketing en Communicatie brainstormen over nieuwe acties behoort tot mijn takenpakket. Suggesties doen en vervolgens uitrollen van diensten en functionaliteiten voor de Italiaanse markt.

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

Ik vind het heerlijk om volledig verantwoordelijk te zijn voor mijn markt zonder teveel bemoeienis van bovenaf. En die ruimte krijg ik ook!

Ik mag zelf mijn strategieën bepalen en mijn tijd volledig zelf invullen. Ook vind ik het fijn een product te verkopen dat van algemeen nut is voor de mensheid. Ik houd van het menselijke contact en vind het fijn om mijn klanten ze zo goed mogelijk te helpen. En dat verwachten ze -terecht- ook van mij!

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

De ongedwongen sfeer. Uiteraard moet er gewerkt worden en moet er omzet gedraaid worden, maar er is nauwelijks hiërarchie. Onze directeur slaat in de pauze een tafeltennisballetje mee.

Er heerst geen sfeer van competitiviteit en er worden geen vereisten gesteld aan de omzet. Daardoor is iedereen natuurlijk gemotiveerd en is er geen wedijver tussen collega’s. Alle omzetten zijn inzichtelijk voor iedereen.

Er is veel licht in het gebouw en er wordt rekening gehouden met wensen omtrent zitplaats.

Heb je verder nog wat toe te voegen? 

Medisol is met kop en schouders mijn prettigste werkgever tot nu toe!
 

Mijn team

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title