Edwin

Technical Specialist

Voor mij is het belangrijk dat iedereen zo efficiënt mogelijk kan werken met de webwinkels en dat alles technisch goed werk én blijft werken. We gaan hier de komende jaren grote stappen in zetten, het is een mooie uitdaging om dit in goede banen te leiden.

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Pieter heeft me gevraagd om voor Medisol te komen werken.

Wat is je functie?

Mijn functie is Technisch Specialist op de IT afdeling. Dit betekent dat ik me samen met twee collega’s bezig houd met alle technische zaken rondom de websites en webshops.

Verder vallen ook de softwareontwikkeling van nieuwe webshop modules en doorontwikkeling van bestaande zaken onder mijn functie, zodat onze webwinkels beter en efficiënter worden voor onze klanten.

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

Dat verschilt per dag en week. We werken met een grote backlog met taken die op basis van prioriteit worden opgepakt.

Soms betekent het dat je aan kleine verbeteringen aan de webshops werkt, maar regelmatig werk ik aan taken die meerdere dagen in beslag nemen. Denk bijvoorbeeld aan een webshop module zodat medewerkers eenvoudig productprijzen in alle de winkels kunnen aanpassen.

Iedere week hebben we overleg met collega’s over verbeteringen en aanpassingen aan de webshops.

Ik begin ’s ochtends redelijk vroeg om alvast een paar uur aan de slag te kunnen, vervolgens hebben we om 10:00 uur een stand-up meeting om de lopende zaken te bespreken. De middagen zijn erg verschillend. Zo werken we op vaste momenten aan toekomstplannen, die soms pas over een jaar worden uitgerold, werken we aan koppelingen met ons ERP pakket, bouwen we nieuwe functionaliteit voor de winkels of doen we onderhoud aan de bestaande websites en webwinkels.

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

Op IT gebied moet alles goed lopen, zowel voor de klant als intern voor mijn collega’s.

Voor mij is het belangrijk dat iedereen zo efficiënt mogelijk kan werken met de webwinkels en dat alles technisch goed werk én blijft werken. We gaan hier de komende jaren grote stappen in zetten, het is een mooie uitdaging om dit in goede banen te leiden.

Op welk resultaat dat je hebt behaald bij Medisol ben je trots?

We hebben in korte tijd mooie resultaten kunnen behalen in de efficiëntie van het werk doordat we met het IT team de overstap maken naar Agile werken. Dit geeft een goed overzicht van de lopende projecten, wat we hebben afgerond én wat er op de planning staat.

Daarnaast hebben we ook al mooie verbeteringen in de webshops kunnen aanbrengen zodat onze klanten beter worden geholpen en onze de medewerkers efficiënter kunnen werken.

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

Iedereen is ontzettend gemotiveerd! We werken met een gezellig team van collega’s. Het onderlinge contact is erg goed en de organisatie is erg open.

Je kan altijd eigen ideeën inbrengen en er wordt door iedereen hard gewerkt om mooie resultaten te behalen. De werksfeer is hierdoor ontzettend goed.

 

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title