FAQ

Medisol, Europees marktleider in de verkoop van AED’s en reanimatieartikelen, heeft 29 februari 2024 de acquisitie van ComPlus BV succesvol afgerond. ComPlus BV is bekend van de Nederlandse en Belgische webwinkels ‘AEDvoordelig’. Hier vindt u het antwoord op de veelgestelde vragen over deze overname. 

Ik ben klant van AEDwinkel en/of AEDvoordelig. Waar moet ik nu voortaan zijn?  

U kunt in beide webwinkels en bij beide klantenservice-afdelingen terecht met uw vragen. We zullen u helpen zoals u van ons gewend bent.   

Waarom krijg ik Medisol aan de telefoon als ik AEDvoordelig bel? 

We zijn bezig om het team dat de telefoon aanneemt bij elkaar te voegen zodat we nog beter bereikbaar zijn. We zullen ons uiterste best doen om u te kunnen helpen met de kwaliteit die u van ons gewend bent.  

Waarom krijg ik een mail van Medisol als ik mail naar AEDvoordelig? 

We zijn bezig om het team dat de e-mail beantwoordt bij elkaar te voegen zodat we nog beter bereikbaar zijn. We zullen ons uiterste best doen om u te kunnen helpen met de kwaliteit die u van ons gewend bent.  

Blijft de klantenservice hetzelfde?  

We zijn bezig om het team dat de e-mail beantwoordt bij elkaar te voegen zodat we nog beter bereikbaar zijn. Het kan dus zijn dat u medewerkers aan de lijn krijgt die u niet eerder gesproken hebt. We zullen ons uiterste best doen om u te kunnen helpen met de kwaliteit die u van ons gewend bent.  

Ik ben reseller bij AEDwinkel en/of AEDvoordelig. Wat verandert er voor mij?  

U bent in beide webwinkels welkom zoals u gewend bent van ons.  

Ik heb een klacht over een product of over de dienstverlening. Waar moet ik zijn?  

Kwaliteit is topprioriteit. We zullen ons inspannen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. U kunt uw klacht kenbaar maken via e-mail: [email protected] of telefonisch op 0118 – 620072. 

Ik heb voor de bekendmaking van de overname een klacht ingediend. Hoe wordt deze afgehandeld?  

Alle lopende zaken blijven doorgang vinden zoals u van ons gewend bent. Heeft u desondanks het idee dat u (te) laat antwoord krijgt? Neem dan contact op per e-mail [email protected] of telefonisch op 0118 – 620072. 

Als ik een aankoop doe bij AEDvoordelig.nl / AEDvoordelig.be, gelden er dan nieuwe algemene voorwaarden?  

De voorwaarden waarnaar verwezen worden tijdens het aankoopproces zijn de geldende algemene voorwaarden.  

Welk rekeningnummer moet ik gebruiken voor bankoverschrijvingen na een bestelling?  

U kunt het rekeningnummer gebruiken waarnaar verwezen wordt op de factuur. 

Verandert er iets in de garantievoorwaarden van mijn aankoop? 

De garantie van uw bestelling blijft gewaarborgd. Medisol neemt verleende garantie over zodat u zeker kunt zijn van goede service nu en in de toekomst.  

Ik heb een onderhoudscontract bij AEDvoordelig. Hoe wordt dit voortgezet?  

Onderhoudscontracten worden voortgezet. Mochten we in de toekomst wijzigingen in de dienstverlening of voorwaarden doorvoeren, dan wordt u hiervan apart op de hoogte gesteld. 

Ik heb vaste (prijs-)afspraken met AEDvoordelig, worden deze voortgezet door AEDvoordelig of door Medisol? 

Speciale klantafspraken blijven ook na de overname van toepassing. Mochten we in de toekomst wijzigingen in de dienstverlening of voorwaarden doorvoeren, dan wordt u hiervan apart op de hoogte gesteld. 

Kan ik de services van AEDvoordelig nu ook afnemen bij Medisol? 

Het aanbod aan producten en services is gescheiden per webshop. Het zou dus kunnen zijn dat u op diverse webwinkels van Medisol verschillen aantreft. Specifieke verzoeken kunt u kenbaar maken via email op [email protected]

Welke prijzen gelden er voor service-contracten? 

AEDvoordelig en AEDwinkel hebben een verschillend serviceaanbod. De prijzen die op de webshops worden genoemd zijn de geldende prijzen. 

Biedt Medisol nu ook EHBO-tassen, verbandmiddelen, blusmiddelen e.d. aan? 

Het aanbod aan producten en services is gescheiden per webshop. Het zou dus kunnen zijn dat u op diverse webwinkels van Medisol verschillen aantreft. Specifieke verzoeken kunt u kenbaar maken via email op [email protected]