Jikkie

Sales Consultant Frankrijk

De sfeer bij Medisol is open en ongedwongen. Door de vele verschillende nationaliteiten is het een soort mini-Europa. Een mengeling van talen en culturen waar iedereen zich snel thuis voelt.

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Precies op het goede moment zag ik een leuke vacature open staan bij Medisol. Het leek mij de perfecte uitdaging passend bij mijn profiel. Gelukkig dachten ze er bij Medisol ook zo over en maak ik nu deel uit van het team.

Wat is je functie?

Sales consultant Franstalige Markt

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Een groot deel van de tijd wordt besteed aan het maken en opvolgen van offertes, het verwerken van orders, het verstrekken van informatie aan klanten en allerlei andere klant- en dealercontacten. Verder zorgen we met ons team voor het aanleveren van vertalingen en het bijhouden van de Franstalige webshops. En natuurlijk hoort ook marktonderzoek en het opbouwen van het dealernetwerk bij de belangrijke taken.

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

Ik hou er van om in een goed functionerend team te kunnen bijdragen aan de verkoop van zo’n mooi product als de AED. Een hoog niveau van service leveren wat resulteert in tevreden klanten geeft me energie. Ik kan me verder ontwikkelen en veel leren op het gebied van “lifesaving” wat ik vervolgens weer kan gebruiken om via deze weg de AED toegankelijker te maken op de Franse markt. Uiteindelijk dragen mijn inspanningen bij aan het redden van mensenlevens.

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

De sfeer bij Medisol is open en ongedwongen. Door de vele verschillende nationaliteiten is het een soort mini-Europa. Een mengeling van talen en culturen waar iedereen zich snel thuis voelt. Er wordt gewerkt op basis van vertrouwen en behulpzaamheid. En dat voelt goed!


Mijn team

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title