Hilde

Sales Consultant

Het voelt als werken voor een goed doel. Iemand met een hartstilstand heeft 70% meer kans om te overleven als er een hulverlener met een AED in de buurt is!

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Doordat Medisol verhuisde naar een pand in Vlissingen viel het bedrijf mij op. In de tijd dat in het pand een drukkerij huisde, kwam ik hier als kind al over de vloer aan de hand van mijn vader die daar directeur was. Ik verdiepte mij in de nieuwe firma die erin kwam en de bedrijfsfilosofie en het internationale karakter van Medisol spraken mij erg aan dus heb ik mijn C.V. opgestuurd.

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

Op een gemiddelde dag werk ik met mijn team voor Nederland/België aan het maken en verwerken van offertes en orders. Er zijn korte communicatie lijnen met de medewerkers van het magazijn en inkoop. Ook beantwoord ik de telefonische vragen van klanten en verwerk ik de vragen die per mail binnen komen.  Na de inwerkperiode om alle producten en systemen te leren kennen ligt mijn uitdaging meer aan de sales kant. Klant contacten intensiveren en nieuwe klanten binden.

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

Het voelt als werken voor een goed doel. Iemand met een hartstilstand heeft 70% meer kans om te overleven als er een hulverlener met een AED in de buurt is!  

Op welk resultaat dat je hebt behaald bij Medisol ben je trots?

Daar werk ik op dit moment nog te kort voor bij Medisol!

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

De informele en gezellige sfeer van een klein bedrijf overheerst en dat terwijl Medisol internationaal al zo groot is geworden! Ik vind het erg leuk om mij te omringen met collega’s van vele verschillende nationaliteiten. Omdat het bedrijf flinke groeistappen doormaakt zijn er voor iedereen mogelijkheden om mee te groeien.

 

Mijn team

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title