Dit is ons verhaal


2004. Het jaar waarin wij zijn begonnen met de verkoop van AED's in Nederland. Vanaf het begin direct met een sterke focus op het geven van goed advies. De oprichters van ons bedrijf  hadden jarenlang gewerkt als hulpverlener bij de ambulancedienst. En veel ervaring opgedaan met AED's; dat kwam prima van pas!

De wereld is onze klant

Inmiddels hebben wij webshops in bijna 20 landen in Europa. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak. Resellers en consumenten zijn onze klanten. Zij bestellen van over de hele wereld. De producten worden geleverd vanuit ons distributiecentrum in Vlissingen, Nederland.

Saving Lives

In 2030 heeft iedereen binnen 6 minuten een AED tot z'n beschikking. Dat is ons doel; onze ambitie. En niet alleen van ons, de tientallen enthousiaste medewerkers van Medisol met passie voor hun vak. Ook ons uitgebreide resellernetwerk speelt daarin een grote rol. En natuurlijk de consument, verenigingen, overheden, sportclubs...  Allemaal met een doel; Europa hart-veilig maken!

Het DNA van Medisol

Wij willen dat zoveel mogelijk mensenlevens worden gered; Saving Lives. Met enthousiasme/liefde helpen wij onze klanten, zodat ze de juiste keuze maken. Bij elke verkoop van een AED hebben wij een papa, mama, opa, oma, broertje of zusje in gedachten die daarmee wordt gered.

Wij hebben een ruim assortiment AED’s en andere reanimatie-producten. Wij hebben webshops die overzichtelijk en intuïtief zijn. Onze customer service medewerker is een professional en is native speaker.

Waardevol voor onze klanten

Wij verkopen AED’s en gerelateerde reanimatieproducten aan consumenten en resellers. Voor een concurrerende prijs. Wij geven goed, onpartijdig en deskundig advies. Bij ons krijg je na elke inzet gratis nieuwe elektroden. Dat maakt ons uniek.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van ons verhaal? Neem dan contact met ons op. We komen graag met u in gesprek!

Contact opnemen
Image
Image
Image

Wist u dat …

10 jaar op rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Dat maakt ons heel bijzonder. Want, slechts één bedrijf in heel Nederland heeft ooit meer FD Gazelle’s gewonnen dan wij!

Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards

Binnen een aantal jaar zijn wij gegroeid van 5 naar 45 medewerkers; 13 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.