Overname ComPlus BV

Vlissingen, 5 maart 2024 

Medisol versterkt positie in e-commerce landschap van AED’s met overname AEDvoordelig  

Medisol, Europees marktleider in de verkoop van AED’s en reanimatieartikelen, heeft vandaag aangekondigd dat het de aankoop van ComPlus BV succesvol heeft afgerond. ComPlus BV is bekend van de Nederlandse en Belgische webwinkels ‘AEDvoordelig’.   

De strategische overname versterkt de positie van Medisol BV in e-commerce verkoop van AED’s en opent mogelijkheden voor groei en innovatie. Daarnaast brengt AEDvoordelig waardevolle expertise mee op het gebied van onderhoud en AED lease.   

Pieter Joziasse, CEO van Medisol, is enthousiast over de overname: “We zijn verheugd om ComPlus BV te verwelkomen in het Medisol-team. De samenwerking stelt ons in staat om onze klanten meer keuzevrijheid te geven in de wijze waarop ze hun AED onderhouden willen hebben. Als AED’s goed onderhouden worden, leidt dat tot een betere inzetbaarheid en uiteindelijk tot meer geredde levens. Dat ultieme doel -levens redden- deelden Medisol en ComPlus altijd al.”   

Belangrijke punten van de overname zijn onder meer:  

  • Uitbreiden van de dienstverlening op onderhoud in de Benelux  
  • Versterken van de positie als AED marktleider in de Benelux  
  • Versterken van de inkoopkracht   

De komende tijd zal er nauw worden samengewerkt tussen beide bedrijven om tot een soepele integratie te komen, zodat klanten, partners en werknemers profiteren van de samenwerking. Medisol blijft toegewijd aan het leveren van AED’s, trainingsmateriaal en AED onderhoud aan haar klanten en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met het team van ComPlus.   

Over Medisol  

Medisol is Europees distributeur van AED’s en aanverwante reanimatieartikelen, gevestigd in Vlissingen. Het heeft een sterke online positie en bereikt eindgebruikers en resellers in meer dan 30 landen. Medisol kenmerkt zich door een doorlopende, sterke bedrijfsgroei en heeft hiervoor in 2023 voor de 12e keer een FD Gazelle in ontvangst mogen nemen. Voor meer informatie, bezoek www.medisol.nl. 

Over ComPlus (AEDvoordelig) 

ComPlus is actief in Nederland en België met verkoop van AED’s en onderhoud aan AED’s. Gevestigd in Nuenen, bedient ComPlus voornamelijk de eindgebruikers van de AED. De dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijk advies en een totaaloplossing inclusief installatie en service ter plaatse. Meer informatie is te vinden op www.AEDvoordelig.nl.  

Voor meer informatie en persaanvragen, kunt u contact opnemen met: 

Pieter Joziasse, CEO en oprichter van Medisol  
E-mail: [email protected]   
Tel: +31 6 47472636