Medisol valt op met een nieuwe, frisse uitstraling!

Bij Medisol vieren we een bijzondere mijlpaal, want met trots onthullen we onze vernieuwde uitstraling! Medisol heeft een complete make-over ondergaan, met een nieuw logo en een geheel vernieuwde website. Deze veranderingen luiden een nieuw tijdperk in, en wij zijn klaar om jou een nog betere ervaring te bieden. Lees deze blog om te ontdekken wat er veranderd is en wat onveranderd blijft.

Eigentijds beeldmerk

Medisol heeft gekozen voor een moderne uitstraling met een nieuw logo. Hiermee blijven we in de pas met de huidige trends, maar belangrijker is dat we onze missie nu nog krachtiger overbrengen. Ons nieuwe beeldmerk toont twee harten die samen twee ringen rond de wereld vormen. Onze missie “Saving Lives” hopen we op deze manier krachtiger uit te dragen.

Vernieuwde websites

Zowel Medisol.nl als AEDwinkel.nl hebben een metamorfose ondergaan. Achter de schermen heeft het Medisol-team hard gewerkt om een nieuwe websites te creëren die gebruiksvriendelijker zijn.

Op Medisol.nl vind je nog steeds alle updates van het bedrijf, de nieuwste vacatures en alle Medisol-facts van begin tot nu. Máár dat alles in een nieuw, opgefrist jasje!

AEDwinkel.nl is geüpdatet met een gloednieuwe, moderne homepage en een verbeterde gebruikerservaring waardoor je eenvoudiger een bestelling kunt plaatsen.

De kracht van Medisol

Al bijna 20 jaar zijn wij actief in de verkoop van AED’s. Met webshops in bijna 20 landen streven wij ernaar om Europa een stukje veiliger te maken. In ons assortiment vind je AED’s en verwante reanimatieproducten. Onze klanten zijn resellers, maar ook consumenten. Bij Medisol krijg je altijd onpartijdig en deskundig advies. Meer weten over de kracht van Medisol? Lees dan het volledige Medisol verhaal waarin je alles leest over de ontwikkelingen van het bedrijf.

Wat is onveranderd?

Met onze nieuw uitstraling blijven we trouw aan onze missie: “In 2030 heeft elke wereldburger binnen 6 minuten toegang tot een AED”. Door het verkopen van AED’s hopen we bij te kunnen dragen aan dit doel. Maar bovenal staan we klaar met professioneel advies over onze producten en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Met ons advies, de vertrouwde collega’s en onze service hopen we het verschil te kunnen maken. Wil jij ook bijdragen om deze missie werkelijkheid te maken? Bekijk de pagina met alle openstaande Medisol vacatures.

Wij hopen natuurlijk dat je net zo enthousiast bent over onze nieuwe huisstijl als wij! Samen redden we levens, want “Saving Lives” dat is waar het om draait!