Medisol ontvangt de FD Gazellen Award voor de twaalfde keer 

Vlissingen, oktober 2023 

Medisol ontvangt de FD Gazellen Award voor de twaalfde keer 

Het Zeeuwse bedrijf Medisol wint opnieuw de felbegeerde FD Gazelle Award. Hiermee schrijft Medisol geschiedenis door voor de twaalfde keer deze eervolle prijs te ontvangen, waarmee het de titel FD Gazelle 2023 verdient. De prestatie van Medisol is opmerkelijk, aangezien slechts één ander bedrijf in Nederland eerder deze indrukwekkende mijlpaal heeft bereikt. 

Het winnen van de FD Gazelle Award is een buitengewone prestatie op zich, en Medisol is enorm trots op deze erkenning. Pieter Joziasse, CEO van Medisol, deelt zijn enthousiasme: “We zijn trots en voelen ons vereerd om voor de twaalfde keer de FD Gazelle Award te mogen ontvangen. Deze erkenning is het resultaat van het harde werk van ons grote team van enthousiaste collega’s.” 

Het feit dat Medisol nu voor de twaalfde keer deze prestigieuze prijs ontvangt, vervult Joziasse met extra trots. “Ons voornaamste doel blijft dat in 2030 iedereen binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking heeft. Een onderscheiding als deze herinnert ons eraan dat we snel groeien en ons doel steeds dichterbij komt,” voegt Joziasse toe. 

Medisol kijkt uit naar de verdere ontwikkeling en groei in de komende jaren. Deze twaalfde FD Gazelle Award is een erkenning van het harde werk van het gehele Medisol-team en een bevestiging van hun toewijding aan het beschikbaar stellen van AED’s over de hele wereld. 

Over Medisol 

Medisol is als aanbieder van Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s) de marktleider in Europa. Het hoofdkantoor telt 70 medewerkers die klaar staan voor de groeiende vraag naar levensreddende middelen. Als merkonafhankelijke partij wordt er samengewerkt met meer dan 11 verschillende AED merken die aan alle belangrijke eisen voldoen. Dit ruime aanbod wordt op 19 verschillende webshops in Europa aangeboden. 

Over de FD Gazellen Award 

De FD Gazellen Award is een prijs die wordt toegekend aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bedrijven die aan alle criteria voldoen, mogen zich FD Gazelle noemen. De prijs wordt uitgereikt door Het Financieele Dagblad. 

Naast deze algemene prijs worden op een later moment ook de snelstgroeiende bedrijven per regio en bedrijfsgrootte gekozen. Medisol dingt mee naar een podiumplaats in de categorie Groot, in de regio Zuid. 

Voor meer informatie en persaanvragen, kunt u contact opnemen met: 

Pieter Joziasse, CEO van Medisol 

+ 31 (0) 118 620074 

[email protected] 

—– 

Opmerking voor de redactie: 

Afbeeldingen en logo’s van Medisol zijn beschikbaar op aanvraag.