Wouter

Territory Manager

Ik vind het een uitdaging om in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar we en waar we ons soms laten leiden door de waan van de dag, structuur aan te brengen.

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Ik zocht werk dichter bij huis. Werd geattendeerd op deze functie en heb direct contact opgenomen. Direct na de eerste gesprekken was het gevoel van beide kanten positief en kon ik snel aan de slag.

Wat is je functie?

Territory Manager

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

Ik probeer zoveel mogelijk onderdeel uit te maken van het salesteam. Zodat ik weet wat er speelt binnen de diverse markten. Op deze manier kan ik snel inspringen op steeds nieuwe, wisselende en uitdagende situaties en oplossingsgericht te werk gaan. Daarnaast probeer ik gestructureerd mijn overlegmomenten met de verschillende afdelingen te blijven voeren, zodat ik steeds wisselende inzichten en invalshoeken krijg over hoe de markt het meest optimaal te benaderen.

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

Ik vind het leuk om deel uit te maken van een dynamisch team binnen een snel groeiende organisatie. De uitdagingen die met deze veranderingen gepaard gaan geven me veel energie. Het feit dat we AED’s verkopen, waarmee mensen levens gered kunnen worden is hiernaast minstens net zo belangrijk.

Op welk resultaat dat je hebt behaald bij Medisol ben je trots?

Ik ben nog te kort in dienst om nu al behaalde resultaten aan mijn eigen inspanningen toe te schrijven.

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

Een dynamisch team met betrokken collega’s die allemaal het beste uit zichzelf en uit Medisol willen halen maakt het dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!


Mijn team

  • 1
  • 2
  • 3

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title