Webshop Specialist


Weet jij precies welke content er nodig is om klanten enthousiast te maken? Ben jij de nauwkeurige kracht, die ervoor zorgt dat de content op onze website er perfect bijstaat en alles volgens schema verloopt? Vind jij het daarnaast leuk om je te verdiepen in de wat meer technische aspecten van het vak, storingen op te lossen én deze het liefst voor te zijn? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren webshop specialist. Iemand die overal content in ziet en onze webshops en sites optimaliseert. Hierdoor zorg jij voor een glimlach op het gezicht van onze klanten en jouw collega’s!

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Dan is dit echt iets voor jou! 

Wat ga je doen?

De webshop specialist binnen Medisol is een belangrijke schakel binnen de organisatie! Je houdt je bezig met het plaatsen, bewerken en beheren van content op al onze webshops en websites. Denk hierbij aan het plaatsen van nieuwe producten, het schrijven van productbeschrijvingen en het plaatsen van banners. Omdat Medisol een internationale organisatie is, en dus veel diverse websites heeft, vergt die van jou een goede planning om alles op tijd online te krijgen. Hierdoor zorg jij ervoor dat onze klanten de juiste informatie te zien krijgen.

Daarnaast ben jij beschikbaar voor het oplossen van 1e-lijns storingen en hulpvragen over content en instellingen van de webshops en maak je analyses van de storingen die jij voorbij ziet komen. Zo kunnen we continue blijven verbeteren.

In deze functie zal jij ook de rol van key-user/ beheerder op je nemen van een aantal andere interne systemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons telefoon- en pricing systeem.

Dit alles doe je in nauwe samenwerking met het Marketing team, Software Development en de key-users vanuit de sales-afdelingen.

Wat bieden wij aan?

 • Salaris tussen €2.210 en € 3.315 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring
 • Mogelijkheid om deels thuis te werken
 • Modern pensioenplan bij a.s.r.
 • Een kans om te werken binnen een snelgroeiend en innovatief bedrijf, waar input vanuit jouw kant zeer wordt gewaardeerd
 • Een leuke werkomgeving in een jong, enthousiast, gepassioneerd en gedreven team in Vlissingen
 • De beste vrijdagmiddag borrels, toffe bedrijfsfeestjes, informele sfeer, keihard lachen en keihard werken…  What’s not to love?

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent bij voorkeur minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Je hebt ervaring met webshop beheer in Magento. Kennis van andere platformen, zoals WordPress is een pré
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt kennis van e-commerce en SEO
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels. Spreek je nog een 3e taal? Dan is dat zeker een pré

  Ben je enthousiast geworden? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Anne-Marieke Wiema, Chief Operational Officer. Je mag ook bellen met onze HRM Specialist, Fleur Voois, voor meer informatie over de vacature +31 (0)118 726071

  Solliciteer nu!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteer nu!

  Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kun je Fleur Voois bellen op +31 (0)118 726071

  Nog meer vacatures voor jou


  Sort By None
  • None
  • Date
  • Title
  21 oktober 2022

  Webshop Specialist

  Vacancies

  Webshop Specialist Weet jij precies welke content er nodig is om klanten enthousiast te maken? Ben jij de nauwkeurige kracht, die ervoor zorgt dat de content op onze website er perfect bijstaat en alles volgens schema verloopt? Vind jij ...

  7 oktober 2022

  SEO Specialist

  Vacancies

  SEO Specialist Gaat jouw hart sneller kloppen van hoge rankings? Kun jij marktspecifieke inzichten omzetten in vindbaarheid? En weet jij alle zoekmachines uit te spelen? Dan hebben wij de uitdaging die jij zoekt! Als SEO specialist bij M...

  9 september 2022

  PHP / Symfony developer

  Vacancies

  PHP / Symfony Developer Ben jij iemand die het belang van gebruiksvriendelijke webshops en websites begrijpt? Snapt dat het online bekijken, vergelijken en aanschaffen van onze producten the key to our succes is? En dat dit alles uiteraa...

  • 1
  • 2

  Wat wij doen


  Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

  Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

  In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

  Acht (!)  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje van 13 bedrijven in Nederland dat 8x of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

  Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards

  Binnen drie jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar 37 medewerkers (peildatum 1-11-2017); 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

  Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

  Ben je native speaker? Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!