Territory Manager

Leidinggeven, motiveren & begeleiden van jouw internationale teams – en dat alles met een commerciële mindset! Samen met jouw team van sales consultants altijd streven naar de beste resultaten en dankzij jouw kennis van e-commerce weet je als geen ander hoe je ons marktaandeel kan vergroten. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Misschien ben jij dan wel de Territory Manager North die wij zoeken!

Vanwege de aanhoudende groei binnen onze internationale organisatie zijn wij op zoek naar een Territory Manager North voor de dagelijkse aansturing van onze native sales consultants.

Streef jij altijd naar de beste commerciële prestaties en weet jij jouw teams naar het next level te helpen? Voel jij je op je gemak in een snelgroeiende, internationale organisatie? Heeft de wereld van e-commerce voor jou geen geheimen meer? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Territory Manager North geef je leiding aan onze sales teams bestaande uit voornamelijk native speakers uit Scandinavië, Nederland en Duitsland. Deze sales teams zijn verantwoordelijk voor het behartigen van de sales en accountmanagement activiteiten verspreid over deze verschillende regio’s. De Territory Manager North zet samen met deze salesteams een afdelingsstrategie op en jullie bepalen de koers voor de middellange termijn. Hierbij wordt rekening gehouden met de overkoepelende strategie, de kansen in de markt en de capaciteit binnen jouw teams. In samenwerking met HR ga je op zoek naar teamleden met de gewenste capaciteiten. Je zorgt voor een professionele ontwikkeling van de teamleden en je stimuleert de gewenste samenwerking.

Samen met jouw teams ben jij als Territory Manager North verantwoordelijk voor de marktbewerking en het bevorderen van de sales en acquisitie activiteiten in de regio’s. Je stelt doelen, schept kaders en bewaakt de voortgang. Je houdt het overzicht over alle regio gebonden activiteiten en ontwikkelingen in de markt op bijvoorbeeld het gebied van regelgeving en prijsontwikkelingen. Hier anticipeer je op. Ook zie je toe op het adequaat afwikkelen en registeren van klantvragen of klachten en zorg je dat de nazorg en interne opvolging hiervan volgens de juiste processen gebeurt. Ook zal je zelf ter ondersteuning bij belangrijke klanten worden ingezet en los je indien nodig de complexere cases/ issues met klanten, resellers en concurrenten met het team op.

Als Territory Manager North bespreek je de prioriteitstelling met jouw teams en bewaak je deze. Omdat samenwerking binnen Medisol hoog in het vaandel staat, stimuleer jij kennisdeling van en naar ondersteunende diensten en andere sales afdelingen. Daarnaast houd jij je bezig met de ontwikkelingen binnen de e-commerce en zorg jij samen met jouw teams voor een goede vindbaarheid en zichtbaarheid van Medisol in de desbetreffende regio’s.

Dankzij jouw expertise en commerciële ervaring weet jij als geen ander hoe je je teams kan coachen op het gebied van bijvoorbeeld marktbewerking, accountmanagement en prijsbeleid. Daarnaast zorg je voor een fijne sfeer binnen je teams en heb je oog voor ‘de mens’ achter jouw medewerkers!

Als Territory Manager North rapporteer je aan de Sales & Marketing Manager.

Wat bieden wij jou?

 • Salaris tussen €4.300,- en €6.400,- bruto per maand op basis van 40 uur
 • 32 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
 • Modern pensioenplan bij a.s.r.
 • Een ontzettend uitdagende functie met veel zelfstandigheid binnen een internationale, dynamische en snelgroeiende organisatie waar veel te ontwikkelen valt
 • Een fijne, informele werkomgeving waar creatieve ideeën meer dan welkom zijn
 • Leuke vrijdagmiddag borrels, gezellige bedrijfsfeestjes en een potje tafeltennis tijdens de lunch
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar
 • Je hebt kennis van e-commerce en je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke rol
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van een derde taal is een grote pré
 • Uitstekende commerciële vaardigheden en voldoende kennis om een salesteam aan te sturen
 • Visie, creativiteit en enthousiasme. Hier wordt jouw team ook blij van!
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om onze bestaande relaties uit te bouwen en nieuwe relaties te creëren.

Herken je jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Moniek Binnendijk. Heb je nog vragen, bel dan gerust met onze HR Specialist Fleur Voois via +316-53945426. Je kan haar ook een berichtje sturen via WhatsApp.

Bekijk onze laatste vacatures

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.