Territory Manager North


Leidinggeven, motiveren & begeleiden van jouw internationale teams – en dat alles met een commerciële mindset! Samen met jouw team van sales consultants altijd streven naar de beste resultaten en dankzij jouw kennis van e-commerce weet je als geen ander hoe je ons marktaandeel kan vergroten. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Misschien ben jij dan wel de Territory Manager North die wij zoeken!

Vanwege de aanhoudende groei binnen onze internationale organisatie zijn wij op zoek naar een Territory Manager voor de dagelijkse aansturing van onze native sales consultants.

Streef jij altijd naar de beste commerciële prestaties en weet jij jouw teams naar the next level te helpen? Voel jij je op je gemak in een snelgroeiende, internationale organisatie? Heeft de wereld van e-commerce voor jou geen geheimen meer? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Territory Manager North geef je leiding aan onze sales teams bestaande uit voornamelijk native speakers uit Scandinavië, Nederland en Duitsland. Deze sales teams zijn verantwoordelijk voor het behartigen van de sales en accountmanagement activiteiten verspreid over deze verschillende regio’s. De Territory Manager North zet samen met deze salesteams een afdelingsstrategie op en jullie bepalen de koers voor de middellange termijn. Hierbij wordt rekening gehouden met de overkoepelende strategie, de kansen in de markt en de capaciteit binnen jouw teams. In samenwerking met HR ga je op zoek naar teamleden met de gewenste capaciteiten. Je zorgt voor een professionele ontwikkeling van de teamleden en je stimuleert de gewenste samenwerking.

Samen met jouw teams ben jij als Territory Manager North verantwoordelijk voor de marktbewerking en het bevorderen van de sales en acquisitie activiteiten in de regio’s. Je stelt doelen, schept kaders en bewaakt de voortgang. Je houdt het overzicht over alle regio gebonden activiteiten en ontwikkelingen in de markt op bijvoorbeeld het gebied van regelgeving en prijsontwikkelingen. Hier anticipeer je op. Ook zie je toe op het adequaat afwikkelen en registeren van klantvragen of klachten en zorg je dat de nazorg en interne opvolging hiervan volgens de juiste processen gebeurt. Ook zal je zelf ter ondersteuning bij belangrijke klanten worden ingezet en los je indien nodig de complexere cases/ issues met klanten, dealers en concurrenten samen met het team op.

Als Territory Manager North bespreek je de prioriteitstelling met jouw teams en bewaak je deze. Omdat samenwerking binnen Medisol hoog in het vaandel staat, stimuleer je kennisdeling van en naar ondersteunende diensten en andere sales afdelingen. Daarnaast houd jij je bezig met de ontwikkelingen binnen de e-commerce en zorg jij samen met jouw teams voor een goede vindbaarheid en zichtbaarheid van Medisol in de betreffende regio’s.

Je coacht je teamleden en je fungeert als vraagbaak als het gaat om prijsstelling, verhoudingen met dealers en leveranciers, etc. Binnen je teams streef je naar zelfstandigheid en draag je de verantwoordelijkheid voor het deskundig (laten) adviseren door de teamleden van klanten ten aanzien van de aankoop van AED’s, reanimatiemateriaal en accessoires.

Als Territory Manager North rapporteer je aan de Sales & Marketing Manager.

Wat bieden we jou?

 • Salaris tussen €4.339,- en €6.458,- bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Modern pensioenplan bij BrandNewDay
 • Een ontzettend uitdagende functie met veel zelfstandigheid binnen een internationale, dynamische en snelgroeiende organisatie waar veel te ontwikkelen valt
 • Een fijne, informele werkomgeving waar creatieve ideeën meer dan welkom zijn
 • Leuke vrijdagmiddag borrels, gezellige bedrijfsfeestjes en een potje tafeltennis tijdens de lunch
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze
  “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking! What’s not to love? 

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar
  • Je hebt goede kennis van e-commerce en je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke rol
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van een derde taal is een grote pré
  • Uitstekende commerciële vaardigheden en voldoende kennis om een salesteam aan te sturen
  • Visie, creativiteit en enthousiasme. Hier wordt jouw team ook blij van!
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden om onze bestaande relaties uit te bouwen en nieuwe relaties te creëren.

    Herken je jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team?  Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Anne-Marieke Wieman. Heb je nog vragen, bel haar dan gerust met onze HR Specialist Fleur Voois via +31 (0)118-726071  

    Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

    Sales Consultants - Native Speakers

    Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Fleur Voois, via +31 (0)118-726071

    Solliciteer nu!
    Apply now!

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

    Nog meer vacatures voor jou


    Sort By None
    • None
    • Date
    • Title
    Senior Service Center Operator
    23 juni 2022

    Service Center Operator

    Vacatures

    Service Center Operator Dankzij jouw kennis van medische apparatuur weet je als geen ander hoe belangrijk het is om periodiek (preventief) onderhoud uit te voeren aan onze AED’s. Logistiek en planning izjn twee begrippen die voor jou nie...

    7 juni 2022

    Territory Manager North

    Vacatures

    Territory Manager North Leidinggeven, motiveren & begeleiden van jouw internationale teams – en dat alles met een commerciële mindset! Samen met jouw team van sales consultants altijd streven naar de beste resultaten en dankzij jouw ken...

    19 mei 2022

    Sales Consultant Switzerland

    Vacatures

    Sales Consultant Switzerland Are you someone who is full of energy and do you have a drive to make good sales calls everyday? Do you like to provide your customers with the best possible advice and do you aim for success? Do you also spe...

    • 1
    • 2
    • 3

    Wat wij doen


    Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

    Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

    In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

    11 (!)  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje van bedrijven in Nederland dat 11x of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

    Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards.

    Binnen een aantal jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar zo’n 50 medewerkers; 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

    Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

    Ben je native speaker? Of wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!