Stephanie

Sales Consultant - Francophone

Het komt vaak genoeg voor dat ik tegen mezelf zeg “is het al zo laat??” Time flies when you’re having fun haha

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Ik kreeg heel toevallig te horen dat Medisol op zoek was naar een native speaker voor de Franse markt en heb gelijk gesolliciteerd!

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

Niet saai in ieder geval! Het komt vaak genoeg voor dat ik tegen mezelf zeg “is het al zo laat??” Time flies when you’re having fun haha

Elke dag is eigenlijk anders maar de taken die vaak terug komen zijn toch het afhandelen en verwerken van orders, offertes maken, e-mails beantwoorden, telefoons opnemen, contact onderhouden met onze dealers in Frankrijk.

Daarnaast zijn we ook proactief bezig: we communiceren via social media (Facebook, Linkedin), we bedenken acties, we sturen nieuwsbrieven, we onderzoeken de Franse markt, we verbeteren continu onze 4 Franstalige sites en we voegen producten toe… genoeg te doen dus!

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

Ons gezamenlijk doel is te zorgen dat iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot zijn/haar beschikking heeft. Dat is erg motiverend! Woah, stel je voor, dankzij ons advies en de levensreddende middelen die wij verkopen, worden er mensen gered!! Ik vind het ook tof om, samen met mijn 2 collega’s Geert en Karen, verantwoordelijk te zijn voor de Franse markt, en het contact met de klanten maakt me enorm blij, vooral als ze tevreden zijn en laten het weten! Alles doen om de klant te helpen vind ik super leuk. Tja de klant is koning toch en verdient dus het beste advies!

Op welk resultaat dat je hebt behaald bij Medisol ben je trots?

Ik ben heel trots dat de jaarlijkse omzet van Frankrijk ieder jaar blijft stijgen! Daardoor telt de afdeling Frankrijk tegenwoordig 3 mensen terwijl ik in mijn eentje 4 jaar geleden ben begonnen! Als offertes terug komen voor akkoord ben ik ook trots. Dat betekent dat we goede prijzen en service hanteren!

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

De variatie in werkzaamheden: sales, after sales, maar ook een beetje finance, marketing, inkoop, communicatie, vertalen, et cetera (multitasking dus en niet alleen ‘customer service’!). De sfeer is gewoon heel ontspannen! Met zijn allen werken we hard maar lachen we ook hard! Bovendien is het kantoor net een ‘kleine Europa’ waar verschillende culturen, meningen en talen zich mengen… geweldig en uniek is dat!


Mijn team

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title