Software Development Manager


Ben jij die ervaren Software Development Manager die het beste in een team naar boven kan halen? Hou je ervan mee te werken aan innovaties? Spreekt de mix van leidinggeven en meewerken jou aan? Dan hebben wij voor jou een uitdagende baan in een informele en groeiende organisatie!

Wij zijn op zoek naar een Software Development Manager die complexe softwareprojecten in goede banen weet te leiden en het beste in ons Software Development team naar boven haalt. Je denkt out-of-the-box, waardoor je slimmere technische en/of user interface keuzes maakt en je zorgt ervoor dat de capaciteiten op de afdeling optimaal worden benut. Wil jij deze uitdaging aangaan?

Dan is dit echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Het Software Development team bij Medisol houdt zich dagelijks bezig met het functioneel beheer en de ontwikkeling van onze webshops, websites en innovatieve serviceportal. Ze zorgen dat nieuwe functionaliteiten en modules worden ontwikkeld, getest en gedocmenteerd. Als Software Development Manager houd jij je bezig met de dagelijkse coördinatie van deze werkzaamheden. Samen met dit team ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van onze shops en sites. Dankzij jouw leidinggevende vaardigheden en technische kennis zorg jij er samen met je collega’s voor dat het hart van ons e-commerce bedrijf blijft kloppen. Als toekomstige product owner van deze afdeling bepaal jij de koers en stel je kaders. Je zorgt dat de wensen van stakeholders worden vertaald en hierbij bewaak je uiteraard de visie van Medisol.

In jouw rol heb je veel afstemming met verschillende stakeholders, zowel intern als extern en fungeer jij als brug tussen diverse externe partijen en Medisol. Je bewaakt de development processen en voert procesverbeteringen door. Je draagt met het team verantwoordelijkheid voor de opgeleverde oplossingen. Collega’s van andere afdelingen komen ook regelmatig met supportvragen en aanpassingswensen. Deze wensen breng jij in kaart, je analyseert, prioriteert en adviseert om tot het beste, toekomstbestendige resultaat te komen. Je begeleid de software developers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Salaris tussen €3.700,- en €5.500,- bruto per maand 
 • 32 vakantiedagen per jaar op fulltime basis  
 • Modern pensioenplan bij asr 
 • Mogelijkheid om 20% van de tijd vanuit huis te werken 
 • Een kans om deel uit te maken van een innovatief en dynamische bedrijf waar de lijntjes kort zijn en de mogelijkheden groot zijn 
 • Een leuke werkomgeving in een jong, enthousiast, gepassioneerde en gedreven team in Vlissingen 
 • De beste vrijdagmiddag borrels, toffe bedrijfsfeestjes, informele sfeer, keihard lachen en keihard werken… What’s not to love? 

  Wat verwachten wij van jou:

  • Je bent bij voorkeur minimaal 36 uur per week beschikbaar 
  • Je hebt relevante werkervaring in een leidinggevende rol binnen software ontwikkeling  
  • Je hebt ervaring met ontwikkeling in Magento 2. Heb je ook ervaring met Symfony? Dan heb jij zeker een streepje voor!  
  • Je hebt kennis van PHP, MySQL en het ontwikkelen volgens best practices 
  • Je hebt ervaring met werken in Agile teamverband 
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 
  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, je weet goed hoe je met diverse persoonlijkheden om moet gaan 
  • There is no I in Team bij Medisol! Jij bent dan ook een echte Team Player! 

    Ben je enthousiast geworden? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] t.a.v. Anne-Marieke Wieman, Chief Operational Officer. Je mag ook bellen met onze HRM Specialist, Fleur Voois, voor meer informatie over de vacature (+31 (0)118 726071)

    Solliciteer nu!

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


    Solliciteer nu!

    Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kun je Fleur Voois bellen op +31 (0)118 726071

    Nog meer vacatures voor jou


    Sort By None
    • None
    • Date
    • Title
    13 september 2023

    Kwaliteitsmedewerker

    Vacancies

    Kwaliteitsmedewerker Wij zijn op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker die ervoor zorgt dat onze kwaliteit altijd tip top in orde is! Heb jij oog voor detail, ben je nauwkeurig en ook communicatief vaardig? Voel jij je thuis in een groeiend...

    27 juli 2023

    Sales Specialist Germany

    Vacancies

    Sales Specialist Germany Expanding sales and ensuring new customer relationships – that’s what energizes you! Conducting market research, issuing quotations, giving professional advice and working closely with the Marketing team complete...

    7 april 2023

    Software Development Manager

    Vacancies

    Software Development Manager Ben jij die ervaren Software Development Manager die het beste in een team naar boven kan halen? Hou je ervan mee te werken aan innovaties? Spreekt de mix van leidinggeven en meewerken jou aan? Dan hebben wij...

    • 1
    • 2

    Wat wij doen


    Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

    Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

    In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

    11 (!)  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje van bedrijven in Nederland dat 11 keer of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

    Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards.

    Binnen een aantal jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar zo’n 50 medewerkers; 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

    Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

    Ben je native speaker? Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!