Service Center Operator


Dankzij jouw kennis van medische apparatuur weet je als geen ander hoe belangrijk het is om periodiek (preventief) onderhoud uit te voeren aan onze AED’s. Logistiek en planning zijn twee begrippen die voor jou niet onbekend zijn en je denkt graag mee aan de verdere professionalisering van de afdeling. Klinkt dit voor jou als de perfecte functie? Lees dan snel verder!

Vanwege aanhoudende groei binnen de organisatie zijn wij op zoek naar ondersteuning voor ons Service Center!

Kom jij graag te werken in een innovatief, internationaal bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt om te groeien in jouw kennis en kunde? Ben je op zoek naar een baan waarin je een bijdrage kan leveren aan procesverbeteringen? Heb je technische kennis van medische producten? Dan is dit echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

  Als Service Center Operator kom je te werken in ons vernieuwde Service Center waar je samenwerkt met een team van 2 collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het preventieve en correctieve onderhoud aan AED’s. Hierbij voer je diverse checks en systeemtesten uit op de desbetreffende apparatuur. Je vervangt waar nodig componenten in verband met bijvoorbeeld verstreken houdbaarheid van accu’s en electroden. Ook doe je software updates en zorg je er voor dat bijgevoegde handleidingen en instructies up-to-date zijn.

  In jouw rol als Service Center Operator controleer en verwerk je alle binnengekomen pakketten en retour gekomen goederen in de systemen. Je verwerkt alle informatie met betrekking tot garantie en retourneringen administratief en je pakt de daaruit voortkomende acties op. Ook lossen jullie diverse product-gerelateerde (klant)vragen op. Je draagt zorg voor de planning, prioriteren en uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het Service Center.

  Als Service Center Operator verzorg je de communicatie tussen leverancier, logistieke partners en (interne) klant middels het voeren van telefoongesprekken, beantwoorden van e-mails en het verwerken van tickets. Je plant de servicebeurten administratief zo goed mogelijk in en je verwerkt alle informatie in de diverse (Excel) documenten. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van informatieve analyses ten behoeve van een efficiënte service planning en het omlaag brengen van de omvang van retourgoederen. Hierbij maak je gebruik van de beschikbare data in het ERP systeem.

  Tijdens de afdeling overleggen heb jij een actieve bijdrage en kom je regelmatig met ideeën over procesverbeteringen en oplossingen om de afdeling nog efficiënter te maken.

  Wat bieden wij jou?

  • Salaris tussen €1.847 en €2.953 bruto per maand obv 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • Een modern pensioenplan bij BrandNewDay
  • Ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en zelfstandigheid
  • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
  • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
  • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking! 

  What’s not to love?

    Wat verwachten wij van jou?

    • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar
    • Je hebt ervaring binnen een service center, RMA- en/of aftersales functie
    • There is no I in Team at Medisol. Je bent dan ook een echte teamplayer!
    • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling en goede beheersing van de Engelse taal
    • Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je werkt zeer secuur
    • Je bent energiek en enthousiast en je denkt graag mee met procesverbeteringen

    Herken jij jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] t.a.v. David van der Werf. Nog vragen? Bel gerust met onze HR Specialist, Fleur Voois, via +31 (0)118 726071!

    Senior Service Center Operator

    Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Fleur Voois (HR Specialist) via +31 (0)118 726071

    Solliciteer nu!
    Solliciteer nu!

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

    Nog meer vacatures voor jou


    Sort By None
    • None
    • Date
    • Title
    23 juni 2022

    Service Center Operator

    Vacancies

    Service Center Operator Dankzij jouw kennis van medische apparatuur weet je als geen ander hoe belangrijk het is om periodiek (preventief) onderhoud uit te voeren aan onze AED’s. Logistiek en planning zijn twee begrippen die voor jou nie...

    19 mei 2022

    Sales Consultant Switzerland

    Vacancies

    Sales Consultant Switzerland Are you someone who is full of energy and do you have a drive to make good sales calls everyday? Do you like to provide your customers with the best possible advice and do you aim for success? Do you also spe...

    24 maart 2022

    Sales Consultant Denmark

    Vacancies

    Sales Consultant Denmark Are you sales-minded, driven and looking for a great company to develop your skills together with an enthusiastic team? Do you speak Danish fluently? Are you people-oriented and do you know how to develop new rel...

    • 1
    • 2

    Wat wij doen


    Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

    Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

    In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

    11  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje bedrijven in Nederland dat 11 keer of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

    Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards.

    Binnen een aantal jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar bijna 50 medewerkers; 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

    Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

    Ben je native speaker? Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!