Sales Consultant Noorwegen

Jij houdt er van om klanten te helpen door het geven van deskundig advies. Je vindt het leuk om marktonderzoek te doen en te kijken waar er nieuwe commerciële kansen zitten. Ook werk je graag marketing-gerelateerde ideeën uit om Medisol op de kaart te zetten in Noorwegen! Klinkt dit voor jou als een droombaan? Lees dan snel verder…

Vanwege aanhoudende groei zijn wij voor ons enthousiaste Nordics-team op zoek naar een Sales Consultant Noorwegen!

Ben jij op zoek naar een snelgroeiende en internationale organisatie waar je jouw sales-talent optimaal kan inzetten? Voel jij je thuis in een dynamische omgeving en denk je graag mee met commerciële acties? Spreek jij ook nog eens vloeiend Noors? Dan is dit DE job waar jij naar op zoek bent!

Wat ga je doen?

Als Sales Consultant Noorwegen kom je te werken in ons Nordics Sales Team, bestaande uit voornamelijk native speakers uit de Noordelijke landen van Europa. Jij gaat je bezighouden met de verkoop van AED’s, reanimatie poppen en aanverwante artikelen in Noorwegen.

Je houdt je bezig met het gehele verkoopproces van A tot Z. Je maakt waar nodig offertes op en je belt deze na. Ook voer je orders op de juiste manier in het systeem. In deze rol heb je regelmatig contact met klanten. Je beantwoord hun vragen per mail of telefoon en je draagt zorg voor de aftersales. Dankzij jouw kennis van onze producten weet je klanten altijd het beste advies te geven en op die manier langdurige relaties op te bouwen. Weet je nog niets van AED’s en de overige artikelen? Geen zorgen! Wanneer je start bij Medisol krijg je vele interne trainingen om jou alles te leren over de producten!

Om onze marktpositie in Noorwegen te vergroten, ga jij actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de markt. Om onze zichtbaarheid in Noorwegen te vergroten, houd jij je ook regelmatig bezig met marketing gerelateerde taken. Denk hierbij aan het up-to-date houden van de website en het posten van diverse, relevante content op onze social media kanalen. Dit doe je in samenwerking met ons professionele Marketing team!

Wat bieden wij jou?

 • Salaris tussen € 2.200,- en € 3.800,- bruto per maand obv 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 32 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
 • Modern pensioenplan via a.s.r
 • Ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en zelfstandigheid
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit thuis te werken
 • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
 • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar 
 • Je hebt ervaring in e-commerce of in soortgelijke job in de sales
 • There is no I in Team at Medisol. Je bent een echte teamspeler en je vind het leuk om veel samen te werken met andere teams
 • Uitstekende beheersing van de Noorse taal, zowel schriftelijk als mondeling en goede beheersing van de Engelse taal
 • Enthousiasme, zelfstandigheid, creativiteit en toewijding om onze sales verder uit te bouwen
 • Goede communicatieve vaardigheden om onze bestaande klantrelaties te versterken en om nieuwe relaties te creëren

Herken je jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Lennart Frid. Heb je nog vragen, bel dan gerust met onze HR Specialist Fleur Voois via +31 (0)6 – 53 94 54 26 of +31 (0)118-726 071. Je kan haar ook bereiken via WhatsApp.

Bekijk onze laatste vacatures