Sales Consultant - Nederland en België


AED’s redden wereldwijd mensenlevens. Medisol BV is niet alleen marktleider op gebied van AED-aanbod, maar is tevens 1 van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Bij Medisol vinden we het belangrijk om het verschil te maken. Dit doen we onder andere door onze  levensreddende producten te verkopen via 20 webshops in 16 verschillende landen door heel Europa.

Vanwege de constante groei van ons bedrijf zoeken wij een  Fulltime Sales Consultant voor onze Nederlandse en Belgische markt.

Ben jij een commercieel ingesteld persoon, die overal nieuwe kansen ziet? En heb je zin in een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan bij één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Zuid-Nederland.

Sluitingsdatum: 25 Mei 2018

Wat kun je verwachten?

Je bent samen met jouw Nederlandstalige team, bestaande uit twee andere Sales Consultants, verantwoordelijk voor de verkoop van AED’s en andere reanimatieproducten op de Nederlandse en Belgische markt.Je biedt de voor de klant meest passende producten tegen de juiste prijzen aan in een dynamische markt die iedere dag verandert. Hierbij bouw je het klantenbestand verder uit.

Daarnaast verzorg jij de deskundige klantenservice aan onze klanten. Dit houdt in dat je het aanspreekpunt van Medisol bent voor de klant, via telefoon, email en chat. Je geeft advies, maakt offertes en volgt ze op, verwerkt orders, behandelt serviceverzoeken en klachten en biedt aftersales.

Verder werk je aan de zichtbaarheid van Medisol. Dit betekent dat je de website en webshops optimaliseert en uitbreidt, promoties op de site plaatst en via social media Medisol voortdurend onder de aandacht brengt.

Hiernaast verricht je diverse ondersteunende activiteiten voor de afdeling en communiceert vlot en effectief met collega’s op de afdelingen inkoop, onderhoud, magazijn en financiën.

Krijg je hier energie van en herken jij jezelf in onderstaande punten? Ga dan de uitdaging aan!

Jij bent:

 • Een enthousiaste, communicatief sterke teamwerker die ook goed zelfstandig kan werken
 • Een zeer klantgericht persoon, met commerciële ervaring en een opleiding op minimaal MBO+ niveau.
 • Een verantwoordelijke, initiatiefrijke en creatieve relatiebouwer.
 • Een gedreven nieuwe collega die enthousiast wordt van een veelzijdige en uitdagende functie in een jong, gezellig en informeel bedrijf.

Wat bieden wij?

 • Een grote mate van zelfstandigheid.
 • Een werkomgeving binnen een jong, gezellig en informeel team van medewerkers in Vlissingen
 • Een fulltime dienstverband, met uitzicht op een vast dienstverband. 

Enthousiast? Solliciteer vandaag nog. Jouw schriftelijke sollicitatie met motivatie en C.V. kun je t/m vrijdag 25 mei 2018 sturen naar vacatures@medisol.nl. Je kunt hiervoor ook onderstaande “solliciteer nu” button gebruiken.

Voor inhoudelijk meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bernard Hollaers, telefoon: 0118 – 620 074.

Solliciteer nu!
Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Nog meer vacatures voor jou


Sort By None
 • None
 • Date
 • Title
 • 1
 • 2

Wat wij doen


Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

Acht (!)  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje van 13 bedrijven in Nederland dat 8x of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards

Binnen drie jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar 37 medewerkers (peildatum 1-11-2017); 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

Ben je native speaker? Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!