Sales Consultant Duitsland


Sales is jouw passie! De behoeften van klanten doorgronden kan jij als geen ander én je raakt gemotiveerd van commercieel succes en tevreden klanten. Ook spreek jij vloeiend Duits en ken jij de Duitse cultuur & gewoonten. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan snel verder…

Vanwege de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega van ons enthousiaste Duitse team!

Ben jij een commercieel gedreven sales consultant die op zoek is naar een snelgroeiend, internationaal bedrijf waar volop kansen zijn? Weet jij van prospects klanten te maken en er een langdurige relatie mee op te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een team van 4 enthousiaste collega’s en je wordt onderdeel van ons Sales team North. Dit team bestaat uit voornamelijk native speakers uit de noordelijke landen in Europa. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten (AEDs en reanimatiepoppen) in de Duitstalige landen. Van bestaande relaties onderhouden en uitbouwen tot het binnenhalen van new business – jij doet het allemaal!

Dankzij jouw commerciële drive weet jij als geen ander op welke manier je het beste onze marktpositie in de Duitstalige landen verder kunt vergroten en de sales kan uitbreiden. Je doet marktonderzoek, belt leads na en je werkt continu aan de online zichtbaarheid van Medisol. Ook is het voor jou geen enkel probleem om je bezig te houden met koude acquisitie. Sterker nog, je ziet dit alleen maar als leuke uitdaging! Een van de belangrijke speerpunten bij Medisol is het geven van het beste advies aan onze klanten. Het is dus belangrijk dat jij je goed verdiept in onze producten en hierdoor jouw klant van het beste product kan voorzien.

Ook hoort er een stuk commerciële administratie bij jouw rol. Je maakt offertes op voor klanten en je volgt deze op. Je verwerkt orders in het systeem, behandelt serviceverzoeken en je verzorgt de aftersales. Op deze manier ben jij bezig met het volledige verkoopproces van A tot Z en krijg je dus ook echt de kans om goede relaties op te bouwen met jouw klanten.

Samen met het marketing team zorg je dat Medisol goed zichtbaar is in jouw markt. Dit doe je onder andere door het optimaliseren van onze website en het actief promoten van Medisol op social media. Ook jouw inzichten qua ontwikkelingen in de markt en op het gebied van e-commerce waarderen wij zeer!

Wat bieden wij jou?

 • Salaris tussen €2.400,- en €3.700,- bruto per maand obv 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Modern pensioenplan bij BrandNewDay
 • Ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en zelfstandigheid
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk (20% van de tijd) vanuit huis te werken
 • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiastie collega’s in Vlissingen
 • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Je hebt ervaring in e-commerce sales
 • There is no I in Team at Medisol. Je bent een echte teamspeler, maar je bent ook prima in staat om zelfstandig te werken
 • Uitstekende beheersing van de Duitse taal, zowel schriftelijk als mondeling en goede beheersing van de Engelse taal
 • Enthousiasme, zelfstandigheid, creativiteit en toewijding om onze sales verder uit te bouwen
 • Goede communicatieve vaardigheden om onze bestaande klantrelaties te versterken en om nieuwe relaties te creëren

Herken jij jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Moniek Binnendijk. Heb je nog vragen, bel dan gerust met onze recruiter Fleur Voois via +31 118 – 726 071

Sales Consultant Medisol

Voor inhoudelijk meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Fleur Voois (Recruiter) via: +31 118 – 726 071.

Solliciteer nu!
Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Nog meer vacatures voor jou


Sort By None
 • None
 • Date
 • Title
Medewerker Finance
3 mei 2022

Projectspecialist

Vacatures

Projectspecialist Heb jij talent voor plannen en organiseren? Ben jij graag in contact met diverse lagen binnen de organisatie én met derden daarbuiten? Kan jij daarnaast de hoofdzaken van de bijzaken scheiden en weet jij dankzij jouw “...

3 mei 2022

Sales Consultant Duitsland

Vacatures

Sales Consultant Duitsland Sales is jouw passie! De behoeften van klanten doorgronden kan jij als geen ander én je raakt gemotiveerd van commercieel succes en tevreden klanten. Ook spreek jij vloeiend Duits en ken jij de Duitse cultuur ...

 • 1
 • 2
 • 3

Wat wij doen


Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

Acht (!)  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje van 13 bedrijven in Nederland dat 8x of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards

Binnen drie jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar 37 medewerkers (peildatum 1-11-2017); 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

Ben je native speaker? Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!