Sales administrator Franstalig


Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen een commerciële omgeving waarbij jij ook meewerkt aan een maatschappelijk doel, namelijk Saving Lives? Spreek je vloeiend Nederlands én Frans en wil je deze kennis graag inzetten in jouw functie ter ondersteuning van onze sales consultants? Zoek je daarnaast een internationale werkomgeving met een fijne sfeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar uitbreiding en ondersteuning van ons enthousiaste Franse/ Belgische team!

Je bent administratief sterk, houdt graag alle ballen in de lucht en je overziet wat er op een dag moet gebeuren. Klanttevredenheid is voor jou erg belangrijk en hiervoor zet jij graag die extra stap. Dit alles doe je voornamelijk voor jouw Franse en Belgische klanten. Ook denk jij in oplossingen en laat jij je niet snel gek maken tijdens hectiek. Klinkt dit als iets wat jou op het lijf geschreven is?

Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze functie!

Wat ga je doen?

Als Sales Administrator kom jij te werken in team Frankrijk/België en werk je nauw samen met 4 Sales Consultants en 1 andere Sales Administrator. Jullie zijn als team samen verantwoordelijk voor de verkoop van AED’s, reanimatiepoppen en bijbehorende accessoires in Frankrijk en België. In de rol van Sales Administrator ga jij jouw collega’s ondersteuning geven op commercieel administratief gebied. Denk hierbij aan het nabellen, opvolgen en administratief afhandelen van de offertes die door jouw sales collega’s zijn binnengehaald. Ook verzorg jij de aftersales en houd jij je bezig met customter service en andere contacten met klanten. Je voorziet de klanten van deskundig advies op het gebied van onze levensreddende producten! Dit alles doe je in nauwe samenwerking met je collega’s van andere afdelingen zoals inkoop, het magazijn en de overige sales teams!

Wat bieden wij jou?

 • Salaris tussen €2.300,- en €3.400,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 32 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime werkweek
 • Een modern pensioenplan bij asr
 • Ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en zelfstandigheid
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
 • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
 • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar
 • Je heb ervaring als commercieel administratief medewerker. Het is een pre wanneer je deze ervaring in een e-commerce omgeving hebt opgedaan
 • There is no I in Team at Medisol! Jij bent dan ook een échte teamplayer
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal, zowel schriftelijk als mondeling en goede beheersing van de Engelse taal
 • Enthousiasme, zelfstandigheid, creativiteit en toewijding om onze sales verder uit te bouwen
 • Goede communicatieve vaardigheden om onze bestaande klantrelaties te versterken. Daarnaast ben je ook zeer accuraat

Herken jij jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Bernard Hollaers. Heb je nog vragen? Bel dan gerust met onze HR Specialist Fleur Voois via +31 118-726071.

Meer informatie over deze vacature? Bel Fleur Voois (HR Specialist), tel.: 0118-726071.

Apply now!
Apply now!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Nog meer vacatures voor jou


Sort By None
 • None
 • Date
 • Title
16 maart 2023

Sales administrator Franstalig

Vacancies

Sales administrator Franstalig Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen een commerciële omgeving waarbij jij ook meewerkt aan een maatschappelijk doel, namelijk Saving Lives? Spreek je vloeiend Nederlands én Frans en wil je deze kennis gra...

13 maart 2023

Sales Consultant Switzerland

Vacancies,

Sales Consultant Switzerland Are you someone who is full of energy and do you have a drive to make good sales calls everyday? Do you like to provide your customers with the best possible advice and do you aim for success? Do you also spe...

13 maart 2023

Sales Consultant Denmark

Vacancies,

Sales Consultant Denmark Are you sales-minded, driven and looking for a great company to develop your skills together with an enthusiastic team? Do you speak Danish fluently? Are you people-oriented and do you know how to develop new rel...

 • 1
 • 2

Wat wij doen


Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

Acht (!)  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje van 13 bedrijven in Nederland dat 8x of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards

Binnen drie jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar 37 medewerkers (peildatum 1-11-2017); 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

Ben je native speaker? Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!