Purchase Specialist Junior

Medisol is de afgelopen jaren snel gegroeid en blijft groeien! Dit betekent dat we continue onze organisatie aan het verbeteren zijn, zo ook op onze Procurement afdeling.

Ben jij een ondernemende inkoper en wil jij je gaan onderdompelen in de uitdagende wereld van internationale e-commerce? Is geen inkooptraject voor jou te complex, ben je bekend met de term sourcing en houd je van afwisseling in jouw rol?

Dan is dit echt iets voor jou!
Wat ga je doen?

Als junior purchase specialist ga jij je bezighouden met het optimaliseren van het internationale inkoopproces bij Medisol. Proactief de markt verkennen, inkoopkansen definiëren en goede relaties opbouwen met leveranciers zijn onderdeel van jouw takenpakket. Ook analyseer je de marktomstandigheden en onderhandel je met leveranciers. Medisol is internationaal actief en ook onze leveranciers zitten door heel Europa. Het zal dus ook zeker eens voorkomen dat je naar andere landen moet afreizen om contact te onderhouden met leveranciers.

Door het maken van heldere inkoopafspraken draag je bij aan een competitief en winstgevend prijsbeleid van onze producten. Om dit waar te maken heb je zicht op de spelers in de markt en weet jij waar de kansen liggen!

Het plaatsen van inkooporders, het behandelen en verwerken van orderbevestigingen en het reclameren van levertijden van geplaatste orders zal ongeveer de helft van je tijd in beslag nemen. Ook ben je aanspreekpunt voor collega’s wanneer zij vragen hebben over bovenstaande onderwerpen. 

Wat bieden wij?
 • Salaris tussen €2.748 en €4.192 afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 32 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
 • Modern pensioenplan bij a.s.r.
 • Een informele werkomgeving, waarin je jezelf op diverse vlakken verder kunt ontwikkelen en je jouw eigen inbreng kan geven binnen jouw rol
 • Werken in een internationaal, enthousiast en gepassioneerd team
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saing Lives”-missie;

in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

 • What’s not to love?
  Wat verwachten wij van jou?
  • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en ongeveer 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol
  • Je hebt een commerciële mindset en het is een pré als je weet hoe de (internationale) e-commerce wereld in elkaar zit
  • Je bent proactief, kunt zelfstandig werken, maakt makkelijk contact en je hebt de gun factor
  • Je bent kritisch ingesteld en je zoekt zaken graag tot op de bodem uit
  • Je laat je niet snel afschepen en je kan tegen een stootje
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Spreek jij daarnaast ook nog een andere taal, zoals Spaans of Italiaans? Dan heb jij zeker een streepje voor!
  Wie ben jij?

  Onze kernwaarden zijn geen holle woorden op de muur. Wij leven onze kernwaarden en ze zijn geïntegreerd in onze cultuur. Herken je jezelf hierin?

  • Reliability First – je doet wat je zegt en je zegt wat je doet;
  • Driven by Passion – je doet je werk met passie, plezier en trots;
  • Think Big, Act Bold– je denkt out-of-the-box en je durft en je doet;
  • There is no I in Team – je bent een teamspeler en zet medewerkers voorop
  Ben je enthousiast geworden?

  En kan je niet wachten om deel uit te maken van ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] t.a.v. David van der Werf, Procurement Manager. Voor meer informatie mag je ook contact opnemen met onze HR Specialist, Fleur Voois. Zij is te bereiken op 0118-726071.

  Solliciteren kan ook direct via onderstaande button.

  Solliciteer nu!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteer nu!

  Meer informatie over deze functie?  Bel met Fleur Voois, HRM Specialist

  Tel. 0118-726071

  Nog meer vacatures voor jou


  Sort By None
  • None
  • Date
  • Title
  28 december 2022

  Sales Consultant Sweden

  Vacancies,

  Sales Consultant Sweden Helping customers by giving expert advice, exploring the market to find new commercial opportunities and, together with your team, developing marketing-related ideas to put Medisol on the map in Sweden. In additio...

  20 december 2022

  Purchase Specialist Junior

  Vacancies

  Purchase Specialist Junior Medisol is de afgelopen jaren snel gegroeid en blijft groeien! Dit betekent dat we continue onze organisatie aan het verbeteren zijn, zo ook op onze Procurement afdeling. Ben jij een ondernemende inkoper en wil...

  9 december 2022

  Sales Consultant UK

  Vacancies

  Sales Consultant UK Can you be described as a confident sales professional with a customer-focused look? Are you a people person, who thrives in a fast-paced environment? A team player who is driven by achieving targets without losing si...

  • 1
  • 2
  • 3

  Wat wij doen


  Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

  Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

  In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

  11 jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje bedrijven in Nederland dat zo vaak een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

  Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards.

  Binnen een aantal jaar zijn wij gegroeid van 5 naar bijna 50 medewerkers; 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

  Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

  Ben je native speaker? Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!