Projectspecialist


Heb jij talent voor plannen en organiseren? Ben jij graag in contact met diverse lagen binnen de organisatie én met derden daarbuiten? Kan jij daarnaast de hoofdzaken van de bijzaken scheiden en weet jij dankzij jouw “outgoing” persoonlijkheid mensen mee te krijgen met jouw project? Lees dan snel verder…

Voor onze dynamische Internationale organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectspecialist!

Binnen het uitvoeren van projecten heb jij oog voor detail, je bent besluitvaardig én jij weet de leiding te pakken en verantwoordelijkheid te nemen. Zijn dit vaardigheden die jou perfect omschrijven? Dan ben jij dé perfecte kandidaat voor deze rol als projectspecialist.

Wat ga je doen?

Als projectspecialist heb jij een veelzijdige, zelfstandige en centrale rol binnen de organisatie. Van kleine tot grote projecten – jij weet de juist stakeholders te bereiken en van begin tot het eind de leiding te nemen in de diverse projecten. Je werkt projectplannen uit en onderzoekt de diverse mogelijkheden en risico’s voor alle betrokkenen van het project. Ook maak jij een gedegen planning voor de uitvoer van de projecten en stel je de juiste prioriteiten. Je bewaakt de planning middels een effectieve voortgangscontrole en je zorgt er voor dat de betrokkenen, zowel intern als extern, op de hoogte blijven van het verloop van het project. Je verzamelt en analyseert zelfstandig de project statussen, je signaleert knelpunten en neemt hierop gerichte acties.

Je vervult een management-ondersteunende rol op verschillende gebieden en je zorgt ervoor dat het management wordt ontlast als het gaat om het uitzoeken van relevante informatie omtrent een project. Ook adviseer je het management in de besluitvormingsprocessen en rapporteer je aan het management over de voortgang en risico’s van de projecten. Daarnaast kan het voorkomen dat je juridische vraagstukken vanuit het management krijgt. Hiermee ga jij aan de slag en zorg je ervoor dat je de juiste antwoorden krijgt.

Wanneer er diverse afdelingen en derden betrokken zijn bij het project, zorg jij ervoor dat iedereen zich committeert en betrokken blijft. Je creëert draagvlak bij alle betrokkenen. Ook zal je regelmatig communiceren en onderhandelen met externe stakeholders zoals bijvoorbeeld opdrachtgevers, leveranciers, aannemers en adviesbureaus. Tijdens de projecten organiseer jij diverse meetings om de betrokkenen bij de praten over de voortgang en het proces. Dit die je vaak middels een duidelijke presentatie.

Wat bieden we jou?

 • Salaris tussen €2.748 en €4.192 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en zelfstandigheid
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit thuis te werken
 • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
 • De beste vrijdagmiddagborrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze
  “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking! What’s not to love? 

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van projectmanagement of procesmanagement
  • Je hebt sterke affiniteit met diverse wet- en regelgeving
  • There is no I in Team at Medisol. Je bent een echte teamspeler, maar je bent ook prima in staat om zelfstandig te werken
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling
  • Stressbestendig, ondernemend en een kartrekker
  • In de hectiek van diverse projecten op hetzelfde moment, weet jij goed je prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren

    Herken je jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team?  Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Anne-Marieke Wieman. Heb je nog vragen, bel haar dan gerust met onze recruiter Fleur Voois via +31 (0)118-726071  

    Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

    Sales Consultants - Native Speakers

    Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Fleur Voois, via +31 (0)118-726071

    Solliciteer nu!
    Apply now!

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

    Nog meer vacatures voor jou


    Sort By None
    • None
    • Date
    • Title
    Medewerker Finance
    3 mei 2022

    Projectspecialist

    Vacatures

    Projectspecialist Heb jij talent voor plannen en organiseren? Ben jij graag in contact met diverse lagen binnen de organisatie én met derden daarbuiten? Kan jij daarnaast de hoofdzaken van de bijzaken scheiden en weet jij dankzij jouw “...

    3 mei 2022

    Sales Consultant Duitsland

    Vacatures

    Sales Consultant Duitsland Sales is jouw passie! De behoeften van klanten doorgronden kan jij als geen ander én je raakt gemotiveerd van commercieel succes en tevreden klanten. Ook spreek jij vloeiend Duits en ken jij de Duitse cultuur ...

    • 1
    • 2
    • 3

    Wat wij doen


    Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

    Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

    In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

    11 (!)  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje van bedrijven in Nederland dat 11x of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

    Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards.

    Binnen een aantal jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar zo’n 50 medewerkers; 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

    Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

    Ben je native speaker? Of wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!