Onderhoud

Afdeling

Een AED heeft jaarlijks onderhoud nodig. Zo blijven de toestellen altijd en overal inzetbaar tijdens een noodgeval. Onze onderhoudsafdeling zorgt er o.a. voor dat hiervoor afspraken ingepland worden. Zodat klanten van Medisol Saving Lives hier geen omkijken naar hebben en verzekerd zijn van een altijd werkende AED. Dit doen zij door heel Europa. 

Logistiek en planning

Zijn twee belangrijke begrippen voor onze collega's van de onderhoudsafdeling. Zij werken daarom nauw samen met de native customer service collega's en de collega's van de inkoop en logistieke afdeling. 

Kom bij ons werken!

Hieronder vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. Zit er op dit moment niets voor jou bij? Stuur dan een open sollicitatie. Dan weten we dat jij bestaat! Benieuwd naar jouw toekomstige collega's? Scroll dan nog een eindje verder.

Onderhoud

Er zijn op dit moment geen vacatures voor onze Onderhoudsafdeling. Hieronder vind je een overzicht van alle overige vacatures.


Sort By None
  • None
  • Date
  • Title
28 juni 2021

Sales Consultant Nederland

Vacatures

Sales Consultant Nederland Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons sales team komt versterken. Heb jij geweldig commercieel inzicht? Ben jij een meester in sales en het beheren van relaties? Ke...

Senior Service Center Operator
7 juni 2021

Service Center Operator

Vacatures

Service Center Operator There is no I in Team! Ben jij een Team Player en steek je graag de handen uit de mouwen om een service center op te zetten? Klopt jouw hart sneller voor deze tak binnen de E-commerce? Ben jij een echte zelfstarte...

3 juni 2021

Senior Marketing Specialist

Vacatures

Senior Marketing Specialist Heb jij zin om jouw marketingtalent in te zetten voor een levensreddend product? Klopt jouw hart ook sneller voor E-commerce? Lees dan verder! Wat doen wij? Medisol is dé onafhankelijke Europese leverancier v...

  • 1
  • 2
  • 3

Jouw collega's


No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.