Mirjam

Finance Administrator

Het enthousiasme en de passie van mijn collega’s geven mij veel energie. Zij inspireren mij om mijzelf verder te ontwikkelen.

Hoe ben je bij Medisol terecht gekomen?

Via een tip van de accountant van Medisol. Daarnaast werd ik gevraagd om een -nu collega- te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Dat beviel aan beide kanten zo goed, dat ik ben gebleven!

Wat is je functie?

Ik ben financieel medewerker en verantwoordelijk voor P&O.

Hoe ziet een gemiddelde dag op het werk er uit?

In mijn functie van financieel medewerker verzorg ik de facturatie, boek ik diverse banken in. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het succesvol incasseren van (lang) openstaande posten. Daarnaast contacten met de deurwaarder.

Voor mijn taken voor P&O maak ik contracten op, maak ik afspraken met sollicitanten en houd ik mijzelf op de hoogte van regelgevingen en wetten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de administratie van ziek-en herstelmeldingen, heb ik contacten met de Arbodienst en bewaak ik de naleving van de RI&E.

Wat zijn jouw drijfveren? Waarom doe je dit werk?

De sociale aspecten van P&O vind ik geweldig. Het signaleren van problemen zie ik elke dag als een hoofdtaak. Uit de persoonlijke gesprekken met collega’s haal ik veel energie. Dat geldt ook voor het gemotiveerd houden van mijn collega’s!

Op welk resultaat dat je hebt behaald bij Medisol ben je trots?

Het opzetten van de P&O afdeling, laten uitvoeren van een Werkplekonderzoek en daarmee het opzetten, samen met Manon, van heel de RI&E.

Wat maakt het zo leuk om bij Medisol te werken?

De variatie in werkzaamheden, het meegroeien met het bedrijf en vanwege de vele verschillende shops door Europa daarmee ook diversiteit aan collega’s uit al die landen.

 

Mijn team

  • 1

Al mijn collega's

Sort By None
  • None
  • Date
  • Title