Meewerkstage Marketing

Ben jij op zoek naar een meewerkstage waarbij je volledig meedraait met ons Marketing team én waar je veel ervaring kunt opdoen op het gebied van e-commerce? Wil jij meedenken hoe we het beste uit onze marketingstrategie kunnen halen? Vind je het interessant om op internationaal niveau jouw marketing skills in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Per januari/ februari 2024 hebben wij binnen ons Marketing team ruimte voor een fulltime meewerk-stagiair!

Wat ga je doen?

Tijdens jouw meewerkstage bij Medisol is er binnen het Marketing team volop ruimte om mee te werken. Jij bent een volwaardig lid van het team en je gaat jezelf bezighouden met de lopende projecten op de afdeling. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan SEA/ SEO gerelateerde taken, het doen van marktonderzoek, het ontwikkelen van content en het beheren van de webshops. Met jouw input draag je bij aan de groei van de naamsbekendheid van Medisol in de diverse landen waar wij actief zijn!

Het Marketing team bestaat uit 5 gepassioneerde collega’s met ieder zijn of haar specialisme. Er is binnen het team dus veel kennis aanwezig om jou te ondersteunen waar nodig. Doordat je in een klein en hecht team werkt, krijg je snel veel verantwoordelijkheden en de kans om in korte tijd veel te leren!

Wat bieden wij jou?

  • Stagevergoeding van € 350,- bruto per maand (voor Hbo’ers)
  • Een gezellig, ambitieus team, met goede begeleiding om veel te kunnen leren
  • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en internationaal team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
  • Een kans om vanuit jouw stage bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van marketing/ communicatie
  • Je vind het leuk om proactief zelf met ideeën te komen
  • Je hebt affiniteit met e-commerce en Social Media
  • Je bent tussen 32 en 40 uur per week beschikbaar om met het team mee te werken

Heb jij zin om bij ons enthousiaste Marketing team stage te komen lopen? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen, bel dan gerust met onze HR Specialist Fleur Voois via 06-53945426 of 0118-726071. Je kan haar ook een bericht sturen via WhatsApp.

Bekijk onze laatste vacatures