Marketing Specialist

Zit jij vol inspiratie voor pakkende campagnes en heb je een passie voor online marketing? Vind jij het leuk om mee te denken met nieuwe campagnes, te ondersteunen bij het organiseren van beurzen én je bezig te houden met social media? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Ter vervanging van het verlof van een collega zijn wij voor minimaal 6 maanden (met kans op verlenging) op zoek naar versterking van ons ambitieuze marketingteam!

Als allround Marketing Specialist bij Medisol kom je te werken in een snelgroeiende, internationale e-commerce organisatie. Jij draagt vanuit jouw rol je steentje bij aan onze Saving Lives-missie! Wil jij meer ervaring op doen op het gebied van Marketing? Sluit je dan aan bij ons team!

Wat ga je doen?

Als Marketing Specialist kom jij te werken in ons Marketing team, waar je samenwerkt met 6 collega’s waarbij ieder zijn eigen specialisme heeft! Binnen Medisol heeft de afdeling Marketing een belangrijke focus op het verkopen van onze producten en diensten en om naamsbekendheid voor de organisatie te genereren! Het team helpt effectief om bestaande en nieuwe klanten te binden en uit te bouwen, maar houdt zich ook bezig met vele andere zaken. Jij gaat in het team ondersteunen bij diverse werkzaamheden.

Hierbij hoort bijvoorbeeld het doorvoeren van wijzigingen of ontwikkelingen van al onze webshops. Dit gebeurt via het platform Magento. Ook wanneer er vanuit andere teams vragen of verzoeken zijn omtrent te webshops, pak jij deze op. Je voegt nieuwe producten toe op de webshops, maar je bekijkt ook per land wat er nodig is aan wijzigingen. In jouw rol als Marketing Specialist geef jij ook je input op het gebied van design en ontwerpen. Denk hierbij aan designs voor campagnes, de webshops, advertenties, ontwerpen van beursstands etc.

Als Marketing Specialist houd je je ook bezig met content creëren voor diverse Social Media (o.a. Facebook en LinkedIn), de contentkalender en -strategie. Daarnaast heb je regelmatig contact met collega’s van andere afdelingen en externe partijen.

Wat bieden wij jou?

 • Salaris tussen € 2.500,- en € 3.200,- bruto per maand op basis van jouw kennis en ervaring
 • Een uitdagende, tijdelijke functie tot in ieder geval eind 2024. Hierna zal er gekeken worden naar de mogelijkheden op dat moment
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken
 • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
 • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en affiniteit met marketing.
 • There is no I in Team at Medisol! Jij bent dan ook een echte teamplayer en je vindt het leuk om samen te werken met diverse mensen
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Mocht je nog goede kennis hebben van een andere taal, dan is dat zeker een plus
 • Je weet prioriteiten te stellen en goede planning & organisatie is voor jou vanzelfsprekend

Herken je jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Moniek Binnendijk. Heb je nog vragen, bel dan gerust met onze HR Specialist Fleur via +31 (0) 6 539 454 26, je kan haar ook een berichtje sturen.

Bekijk onze laatste vacatures

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.