Kwaliteitsmedewerker


Wij zijn op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker die ervoor zorgt dat onze kwaliteit altijd tip top in orde is! Heb jij oog voor detail, ben je nauwkeurig en ook communicatief vaardig? Voel jij je thuis in een groeiende, internationale organisatie en zie jij het als een uitdaging om het kwaliteitsmanagementsysteem altijd up-to-date te houden met de juiste informatie?

Dan ben jij dé Kwaliteitsmedewerker waar wij naar op zoek zijn!

Wat ga je doen?

De Kwaliteitsmedewerker binnen Medisol staat midden in de organisatie. Je hebt een belangrijke rol in het bewaken van onze product- en proceskwaliteit en het zorgen voor een goede en veilige werkomgeving. Je hebt contact met alle afdelingen binnen de organisatie over onder andere het waarborgen van de kwaliteit en het opstellen van processen. Wanneer er wijzigingen in een bepaald proces zijn, zorg jij dat dit ook wordt doorgevoerd in ons kwaliteitsmanagementsysteem. Op die manier heeft iedereen altijd de juiste informatie voor handen!

Als Kwaliteitsmedewerker bewaak je de normeisen van onze ISO 13485 certificering en zet je waar nodig acties uit. Ook signaleer jij nieuwe of gewijzigde wet- en regelgeving en zorg je ervoor dat Medisol deze wet- en regelgeving naleeft. Daarnaast voer je interne audits uit en begeleid je de externe audits. Je overlegt met de afdelingen en managers over de te ondernemen acties die hier uit voortvloeien.

Medisol is als organisatie met groeiambitie steeds bezig met professionalisering. We willen steeds weer verbeteringen doorvoeren in onze werkwijzen en werkprocessen. Als Kwaliteitsmedewerker lever jij hier een belangrijke rol aan!

Wat bieden wij jou?

 • Salaris tussen € 2.800 en € 4.300 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 32 vakantiedagen per jaar 
 • Een modern pensioenplan bij a.s.r. met 3% werkgeversbijdrage en de mogelijkheid tot zelf bijsparen
 • Een zeer zelfstandige functie waarbij je veel contact hebt met collega’s en andere partijen
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via ons Employee Development Plan
 • Onbeperkt trainingen volgen via het online platform GoodHabitz
 • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
 • De mogelijkheid om een grote bijdrage te leveren aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar
  • Affiniteit met kwaliteit en sterke administratieve vaardigheden
  • Je kan goed het overzicht bewaren en je bent communicatief vaardig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling en goede beheersing van de Engelse taal
  • Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je werkt zeer secuur
  • Je bent energiek en oplossingsgericht en je denkt graag mee met procesverbeteringen

  Herken je jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons internationale team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Anne-Marieke Wieman. Heb je nog vragen, bel dan gerust met onze HR Specialist Fleur via 0118-726071.

  Senior Service Center Operator

  Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Fleur Voois (HR Specialist) via +31 (0)118 726071

  Solliciteer nu!
  Solliciteer nu!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   

  Nog meer vacatures voor jou


  Sort By None
  • None
  • Date
  • Title
  13 september 2023

  Kwaliteitsmedewerker

  Vacancies

  Kwaliteitsmedewerker Wij zijn op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker die ervoor zorgt dat onze kwaliteit altijd tip top in orde is! Heb jij oog voor detail, ben je nauwkeurig en ook communicatief vaardig? Voel jij je thuis in een groeiend...

  27 juli 2023

  Sales Specialist Germany

  Vacancies

  Sales Specialist Germany Expanding sales and ensuring new customer relationships – that’s what energizes you! Conducting market research, issuing quotations, giving professional advice and working closely with the Marketing team complete...

  7 april 2023

  Software Development Manager

  Vacancies

  Software Development Manager Ben jij die ervaren Software Development Manager die het beste in een team naar boven kan halen? Hou je ervan mee te werken aan innovaties? Spreekt de mix van leidinggeven en meewerken jou aan? Dan hebben wij...

  • 1
  • 2

  Wat wij doen


  Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

  Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

  In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

  11  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje bedrijven in Nederland dat 11 keer of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

  Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards.

  Binnen een aantal jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar bijna 50 medewerkers; 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

  Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

  Ben je native speaker? Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!