Gemotiveerde stagiairs in diverse richtingen


Ben jij op zoek naar een stageplaats (meewerk- of afstudeerstage) bij een snelgroeiend en dynamisch bedrijf? Dan ben je bij Medisol op het juiste adres; gemotiveerde stagiairs zijn altijd welkom!

Wat doen wij? Medisol is dé onafhankelijke Europese leverancier van AED’s (automatische externe defibrillatoren). AED’s redden iedere dag mensenlevens. Medisol is marktleider en behoort ieder jaar weer opnieuw tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij vinden het belangrijk een verschil te maken en we doen dat onder andere door onze producten te verkopen via 20 webshops in 16 verschillende landen in Europa.

Volg jij een economische- , sales- , marketing- , ict- opleiding of een opleiding in een soortgelijke richting van minimaal MBO 4 niveau? Dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden om stage te komen lopen bij Medisol. 

Tijdens een kennismakingsgesprek matchen we jouw wensen en de ideeën van Medisol tot een goed stageconcept. Zitten we op één lijn? Dan kun je eventueel al op korte termijn aan de slag.

Wat verwachten we van jou?

 • Een enthousiaste student die van aanpakken weet
 • Minimaal opleidingsniveau van MBO 4
 • Motivatie om je stageperiode succesvol te doorlopen
 • Een zelfstandige werkhouding
 • Een professioneel voorkomen

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een gezellig team aan collega’s die vanuit heel Europa afkomstig zijn
 • Een inspirerend bedrijf om veel van te kunnen opsteken voor jouw toekomst
 • Ruimte om jouw ideeën tot uiting te brengen
 • Elke dinsdag een heerlijk verzorgde lunch

Hebben we je interesse gewekt? Twijfel dan niet en stuur ons vandaag nog jouw motivatiebrief, voorzien van CV. Dit kan per e-mail naar [email protected] Solliciteren kan ook via onderstaande “Solliciteer nu!” button.

Heb je nog vragen? Dan kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen en vragen naar Fleur Voois via +31 (0)118-726071.

Voor meer informatie over de stageplekken kun je met ons telefonisch contact opnemen: +31 (0)118 – 620 074.

Solliciteer nu!
Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Nog meer vacatures voor jou


Sort By None
 • None
 • Date
 • Title
13 september 2023

Kwaliteitsmedewerker

Vacancies

Kwaliteitsmedewerker Wij zijn op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker die ervoor zorgt dat onze kwaliteit altijd tip top in orde is! Heb jij oog voor detail, ben je nauwkeurig en ook communicatief vaardig? Voel jij je thuis in een groeiend...

27 juli 2023

Sales Specialist Germany

Vacancies

Sales Specialist Germany Expanding sales and ensuring new customer relationships – that’s what energizes you! Conducting market research, issuing quotations, giving professional advice and working closely with the Marketing team complete...

7 april 2023

Software Development Manager

Vacancies

Software Development Manager Ben jij die ervaren Software Development Manager die het beste in een team naar boven kan halen? Hou je ervan mee te werken aan innovaties? Spreekt de mix van leidinggeven en meewerken jou aan? Dan hebben wij...

 • 1
 • 2

Wat wij doen


Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

Acht (!)  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje van 13 bedrijven in Nederland dat 8x of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards

Binnen drie jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar 37 medewerkers (peildatum 1-11-2017); 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

Ben je native speaker? Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!