Customer Service

Afdeling

Het gezicht, de oren en de stem van Medisol Saving Lives. Dat zijn onze nationale en internationale collega's van de afdeling Customer Service; hier vind je een smeltkroes van culturen. Voertaal is nog steeds Nederlands, maar hoe lang zal dat nog zo blijven?

Op onze afdeling wordt al het klantcontact gevoerd; via de telefoon, live chat of e-mail. Soms zitten we in een Google Hangout of voeren we een video-gesprek via Skype.

Specialisten en trainingen

Onze collega's zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak. Allemaal met een doel; klanten zo goed mogelijk informeren en adviseren zodat ze de juiste aankoop doen. Er worden bijna wekelijks trainingen gegeven zodat wij alles van de producten in ons assortiment weten en jou als klant zo goed mogelijk kunnen helpen!

Kom bij ons werken!

Als het goed is vind je hieronder vacatures voor onze afdeling. Niet? Stuur dan gewoon een open sollicitatie. Dan weten we dat jij bestaat! Benieuwd naar jouw toekomstige collega's? Scroll dan nog een eindje verder!

De leuke extraatjes ...

Wat dacht je van elke dinsdag een smosje van de zaak? We hebben een tafeltennistafel, dartbord en een voetbaltafel. Daarnaast gelegenheid om een balletje te trappen. Ben je op de fiets? In je pauze sta je binnen 5 minuten op de boulevard van Vlissingen!

Customer Service

Vacatures


6 november 2020

Sales Consultant Zweden

Vacatures,

Sales Consultant Zweden Vanwege de aanhoudende groei van onze Zweedse markt, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons Zweedse Sales Team komt versterken. Heb jij een groot commercieel inzicht, ben je een meester in relatiebeheer ...

  • 1

Jouw collega's


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5