Customer Service medewerker Frankrijk


Vanwege de constante groei van onze Franstalige markt, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor het Franse Customer Service team.

Ben jij een commercieel ingesteld persoon en spreek je vloeiend Frans (native speaker)? En heb je zin in een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan bij één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Zuid-Nederland.

Wat ga je als Customer Service medewerker doen?

 • Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de verkoop van AED’s en andere reanimatieproducten aan Franse klanten. Je bied de voor de klant meest passende producten tegen de juiste prijzen aan in een dynamische markt die iedere dag verandert en bouwt je klantenbestand verder uit.
 • Jij verzorgt de deskundige klantenservice aan onze klanten. Dit houdt in dat je het aanspreekpunt van Medisol bent voor de klant, via telefoon, email en chat. Je geeft advies, maakt offertes en volgt ze op, verwerkt orders, behandelt serviceverzoeken en klachten en biedt aftersales.
 • Je werkt verder aan de zichtbaarheid van Medisol. Dit betekent dat je de website en webshops optimaliseert en uitbreidt, promoties op de site plaatst en via social media Medisol voortdurend onder de aandacht brengt.
 • Hiernaast verricht je diverse ondersteunende activiteiten voor de afdeling en communiceert vlot en effectief met collega’s op de afdelingen inkoop, onderhoud, magazijn en financiën.

Wat heb jij te bieden?

 • Uitstekende kennis van de Franse taal in woord en geschrift (native speaker)
 • Goede kennis van de Nederlandse taal
 • Een commerciele instelling
 • Enthousiasme, zelfstandigheid, creativiteit en inzet om de verkoop in Frankrijk verder uit te bouwen.

Wat bieden wij je?

 • Een grote mate van zelfstandigheid.
 • Een werkomgeving binnen een jong, gezellig en informeel team van medewerkers in Vlissingen
 • Een dienstverband van minimaal 24 uur per week, waarvan in ieder geval woensdag en vrijdag dagen zijn waarop je aanwezig bent.

Sollicaties met motivatie kan je per e-mail en voorzien van CV sturen naar vacatures@medisol.nl. Je kunt hiervoor ook onderstaande button gebruiken.

Reageren kan tot en met woensdag 14 maart.

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over deze functie? Bel met Bernard Hollaers (teamleider Customer Service), telefoon: 0118 – 620 074.


Jouw collega's


No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Nog meer vacatures voor jou


Sort By None
 • None
 • Date
 • Title
 • 1

Wat wij doen


Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

Acht (!)  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje van 13 bedrijven in Nederland dat 8x of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards

Binnen drie jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar 37 medewerkers (peildatum 1-11-2017); 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

Ben je native speaker? Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!