Commercieel administratief medewerker Frankrijk


Ben jij toe aan een nieuwe commerciële uitdaging en omschrijven mensen jou als een proactief persoon? Vind jij het leuk om een belangrijke schakel te zijn in het verkoopproces en ben jij een ster in commercieel administratieve taken? Spreek je ook nog eens vloeiend Frans?

Lees dan snel verder…

Vanwege de aanhoudende groei in ons Franse team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, nieuwe collega!

Jij bent de collega die verschillende ballen in de lucht kan houden! Contact hebben met verschillende klanten via de telefoon, mail en chat, daar krijg jij energie van! Samen met jouw team til jij de afdeling graag naar “the next level”. Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Dan ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Samen met de collega’s uit jouw team ben je mede verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten, AED’s en reanimatiepoppen, in Franstalige landen. Je gaat jouw collega’s ondersteuning bieden op commercieel administratief gebied. Hierbij kan je denken aan het nabellen, opvolgen en administratief afhandelen van offertes die door jouw collega’s zijn binnengehaald. Ook verwerk je orders, verzorg je de aftersales en houd jij je bezig met customer service en andere contacten met de klanten. Je voorziet de klanten van deskundig advies op het gebied van onze levensreddende producten! Dit alles doe je in nauwe samenwerking met je collega’s van andere afdelingen, zoals inkoop, het magazijn en de overige sales teams!

Wat bieden wij jou?

 • Salaris tussen €2.210,- en €3.315,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en zelfstandigheid
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
 • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega’s in Vlissingen
 • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
 • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar
 • Je heb ervaring als commercieel administratief medewerker, het liefst in een e-commerce omgeving
 • There is no I in Team at Medisol. Je bent een echte teamspeler, maar je bent ook prima in staat om zelfstandig te werken
 • Uitstekende beheersing van de Franse taal, zowel schriftelijk als mondeling en goede beheersing van de Engelse taal
 • Enthousiasme, zelfstandigheid, creativiteit en toewijding om onze sales verder uit te bouwen
 • Goede communicatieve vaardigheden om onze bestaande klantrelaties te versterken. Daarnaast ben je ook zeer accuraat

Herken jij jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van Bernard Hollaers. Heb je nog vragen? Bel dan gerust met onze HR Specialist Fleur Voois via +31 118-726071.

Meer informatie over deze vacature? Bel Fleur Voois (HR Specialist), tel.: 0118-726071.

Apply now!
Apply now!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Nog meer vacatures voor jou


Sort By None
 • None
 • Date
 • Title
Senior Service Center Operator
23 juni 2022

Service Center Operator

Vacatures

Service Center Operator Dankzij jouw kennis van medische apparatuur weet je als geen ander hoe belangrijk het is om periodiek (preventief) onderhoud uit te voeren aan onze AED’s. Logistiek en planning izjn twee begrippen die voor jou nie...

7 juni 2022

Territory Manager North

Vacatures

Territory Manager North Leidinggeven, motiveren & begeleiden van jouw internationale teams – en dat alles met een commerciële mindset! Samen met jouw team van sales consultants altijd streven naar de beste resultaten en dankzij jouw ken...

19 mei 2022

Sales Consultant Switzerland

Vacatures

Sales Consultant Switzerland Are you someone who is full of energy and do you have a drive to make good sales calls everyday? Do you like to provide your customers with the best possible advice and do you aim for success? Do you also spe...

 • 1
 • 2
 • 3

Wat wij doen


Wij zijn een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

Ons bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verkoop van AED’s binnen de Benelux. De komende jaren staan in het teken van het verwezenlijken van ons doel:

In 2025 heeft iedereen in Europa binnen 6 minuten een AED tot z’n beschikking.

Acht (!)  jaar op een rij hebben wij de FD Gazelle gewonnen. Medisol behoort daarmee tot een select groepje van 13 bedrijven in Nederland dat 8x of meer een FD Gazelle in de wacht heeft gesleept.

Viermaal zelfs de prestigieuze Gouden Gazelle als het snelst groeiende bedrijf van Zeeland. Daarnaast drie nominaties voor de High Growth Awards

Binnen drie jaar zijn wij gegroeid van van 5 naar 37 medewerkers (peildatum 1-11-2017); 10 verschillende nationaliteiten en een onafgebroken jaarlijkse omzetgroei van tientallen procenten.

Kom jij tot je recht in onze ambitieuze, snelgroeiende organisatie? Kom dan ons team versterken en groei met ons mee!

Ben je native speaker? Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons een open sollicitatie!