Vergoeding verbruikskosten AED na een reanimatie vanaf 2018

Nieuws

Artikel Medisol in PZC

In februari 2016 besloten wij te kiezen voor het redden van levens en de drempel om een AED in te zetten te verwijderen. Na jarenlange onduidelijkheid, kozen wij voor duidelijkheid. Het inzetten van een AED hoeft geen geld te kosten, Medisol betaalt de inzet van uw AED. Ofwel, vanaf dat moment besloten wij voor al onze klanten de vervangingskosten, na de inzet van hun defibrillator, te vergoeden. We hebben dit gedaan met de hoop op dat er ooit een regeling vanuit de overheid getroffen zou worden.

1 januari 2018, de dag van verandering

De overheid heeft eindelijk besloten te helpen bij het redden van levens, de levens van hun burgers. Naar aanleiding van deze grote verandering schreef Pieter Joziasse,