After Sales Frankrijk

Jij bent een aanpakker die op een klantgerichte manier werkt en niet snel opgeeft. Je bent zelfstandig en je toont initiatief om zaken zelf op te lossen. Binnen de organisatie heb je een verbindende rol tussen onze afdelingen logistiek, sales en service. Ook spreek je vloeiend Frans en met jouw inzichten lever je een belangrijke bijdrage aan procesverbetering. Klinkt dit voor jou als de perfecte functie? Lees dan snel verder!

Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een after sales medewerker voor onze internationale organisatie!

Wat ga je doen?

Jij bent binnen Medisol de schakel tussen klanten, logistieke partijen en interne afdelingen, waaronder sales en ons service center. In het service center krijgen AED’s onderhouds- en servicebeurten. Hierdoor blijft een AED altijd inzetbaar om levens te redden! Om deze onderhouds- en servicebeurten soepel te laten verlopen, is een goede planning belangrijk. Hier ga jij een rol in spelen. Ook houdt jij de klanten en je collega’s op de hoogte van dit proces. Je behandelt vragen van klanten en je checkt of er in de rapportages geen taalgebonden fouten staan.

Ook houd jij je bezig met vragen van klanten en collega’s over zaken omtrent de logistieke partners. Dit zijn bijvoorbeeld UPS en GLS. De vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over kwijtgeraakte pakketjes of klanten die tijdens de bezorging van hun AED niet thuis waren. Waar nodig start jij een onderzoek op bij de logistieke partner. Uiteraard hou jij de klant goed op de hoogte van updates omtrent hun vraag. Je ziet het als een leuke uitdaging om een klacht van een klant om te zetten in een positieve ervaring!

Bovenstaande werkzaamheden voer jij voornamelijk uit voor de Franse markt. Wel kan het zo zijn dat je ondersteuning biedt aan je collega’s voor andere internationale markten. Je werkt samen in een team van 4 collega’s.

Wat bieden wij jou?

 • Salaris tussen €2.300 en €3.400 bruto per maand op fulltime basis. Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 32 vakantiedagen per jaar
 • Modern pensioenplan bij a.s.r. met een werkgeversbijdrage van 3% en de mogelijkheid om zelf bij te sparen
 • Ruimte om mee te denken met procesverbeteringen en ons logistieke proces te verbeteren
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit thuis te werken
 • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
 • Een kans om mee te werken aan onze “Saving Lives”-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!

What’s not to love?

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar 
 • There is no I in Team at Medisol. Je houdt van een goede samenwerking met jouw collega’s!
 • Uitstekende beheersing van de Franse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Daarnaast is een goede kennis van de Engelse taal ook belangrijk.
 • Je kan goed overweg met verschillende systemen en je weet je eigen weg te vinden binnen de diverse organisaties waarmee jij contact hebt
 • Sterkte communicatieve vaardigheden waarbij je jezelf niet snel laat afwimpelen en weet hoe je op de juiste manier met klanten communiceert

Herken je jezelf hierin? En heb je zin om je aan te sluiten bij ons informele en internationale team? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] ter attentie van David van der Werf. Heb je nog vragen, bel dan gerust met onze HR Specialist Fleur via +31 (0) 118-726 071 of +31 (0) 6 53 94 54 26.

Bekijk onze laatste vacatures