Medisol Service Center

Het Medisol Service Center staat 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar.
Via het Service Center van Medisol kunt u verschillende onderhoudscontracten voor uw AED afsluiten. Op deze manier bent u gegarandeerd van de optimale inzetbaarheid van uw AED. Voor meer informatie over deze contracten verwijzen we u graag door naar deze pagina: AED onderhoudscontracten. Wij houden de verschillende contracten simpel en overzichtelijk.

Naast het onderhoud op uw AED hebben wij nu ook de AED verzekering. Bij ons kunt u uw AED verzekeren tegen diefstal en het maakt daarbij niet uit of de AED binnen of buiten geplaatst is en of de AED kast afgesloten is of niet. Klik hier voor meer informatie over onze AED verzekering

Het Service Center is aangewezen door Ambu als de servicedienst voor uw reanimatiepoppen binnen de Benelux. Wij verzorgen uw reanimatiepoppen in onze serviceruimte of bij u op locatie. Op deze manier gaan uw poppen langer mee. De medewerkers van het Medisol Service Center zijn getraind door de professionals van Ambu zelf. Hiermee weet u zeker dat uw reanimatiepop in goede handen is.

Het Medisol Service Center is gespecialiseerd in:

– AED Onderhoudscontracten;
– AED verzekering
– Onderhoud van uw AED buitenkast;
– Onderhoud van uw reanimatiepoppen;
– Zoll AED Plus update guidelines 2010.

Medisol Service Center
Voor storingen en AED-inzet buiten kantooruren
Tel. 0800-0848