Klachten

Waar gewerkt wordt, worden ook fouten gemaakt. Ondanks dat wij dit proberen te voorkomen, maken ook wij fouten. We vinden het erg belangrijk om in geval van een fout, snel een oplossing te vinden zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt.

Indien u een klacht heeft over een product, levering of website dan horen wij dit graag via ons e-mailadres: klantenservice@medisol.nl 

Indien de klacht gaat over een van onze producten, dan zijn wij vaak afhankelijk van de fabrikant. Wij kopen alle producten direct bij de fabrikant in, daarom zijn de lijnen erg kort. Hoewel we in de meeste gevallen afhankelijk zijn van de reactiesnelheid van de fabrikant, zullen we alles in het werk stellen om snel met een reactie te komen en een goede oplossing voor u te vinden. U heeft immers een bestelling bij ons geplaatst en niet bij de fabrikant!

Mocht u na de laatst geboden oplossing nog niet tevreden zijn over de geboden oplossing, dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie van het Thuiswinkel Waarborg, waar wij bij aangesloten zijn.