Bestelling plaatsen

U kunt bij ons op verschillende manieren bestellen:

Online:

Wij hebben verschillende webwinkels waarin u gemakkelijk kunt bestellen. Orders die online besteld worden, komen direct uit in ons centrale magazijn. Hierdoor kunnen we de garantie geven dat als er op werkdagen voor 15.30 uur besteld is, dat het product (indien op voorraad) de volgende werkdag bij u binnen komt. Bovendien betaalt u voor online bestellingen nooit verzendkosten!

Klik HIER voor een overzicht van de beschikbare webwinkels >>

Post of e-mail:

U kunt uw bestelling ook middels een opdrachtbon versturen per post of per e-mail. Het is belangrijk bij de opdrachtbon dat de artikelen duidelijk vermeld staan met de artikelcodes. Op deze manier kunnen wij uw bestelling gemakkelijk verwerken. Let u er wel op dat wij verzend- en administratiekosten in rekening brengen?

U kunt schriftelijke bestelopdrachten versturen naar:

Medisol BV
T.a.v. Afdeling Verkoop
Mercuriusweg 12
4382 NC Vlissingen

Of per e-mail naar info@medisol.nl 

Fax :

Uw opdrachtbon kunt u ook versturen per fax. Ons faxnummer is:

+31 (0)118 – 62 04 67

Ook voor faxbestellingen geldt dat wij hiervoor verzend- en administratiekosten in rekening brengen, deze kosten betaalt u niet bij online bestellingen.

Telefonische bestellingen:

Kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. In het verleden is dit namelijk nogal eens fout gegaan door communicatieproblemen rondom het juiste aflever- en factuuradres. Om die reden kunnen we alleen telefonische bestellingen aannemen van reeds bestaande klanten, en alleen bij uitzondering.