AED Specialist van Europa

Medisol BV is een Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot merkonafhankelijke marktleider in de verkoop van AED’s binnen Nederland.

gratis-elektroden-en-batterij

Medisol is vanuit jarenlange praktijk (ambulance) ervaring opgericht. Vanuit deze praktijk ervaring vinden wij het belangrijk dat AED’s ook daadwerkelijk gebruik worden als dat nodig is. Iedere inzet van een AED kost geld, maar is absoluut de moeite waard. Daarom vergoeden wij de gebruikte elektroden en batterij (indien nodig) na een inzet. Klik op bovenstaande banner voor meer informatie

Medisol is de afgelopen jaren snel gegroeid. Voor het zevende achtereenvolgende jaar horen wij als “FD Gazelle” tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, bovendien zijn we 3 keer genomineerd voor de High Growth Awards. Sinds de oprichting in 2001 is Medisol ieder jaar gegroeid. Naast marktleider in Nederland zijn wij binnen Europa één van de grotere spelers, en inmiddels actief in 16 verschillende Europese landen.