Medisol – AED Specialist van Europa!

AED's, elektroden, batterijen, reanimatiepoppen en onderhoud

Medisol BV is de Nederlandse leverancier van Automatische Externe Defibrillators en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot merkonafhankelijk marktleider in de verkoop van AED's binnen Nederland.

De inzet van een AED is ALTIJD de moeite waard

Medisol is vanuit jarenlange praktijk (ambulance) ervaring opgericht. Vanuit deze praktijk ervaring vinden wij het belangrijk dat AED's ook daadwerkelijk gebruik worden als dat nodig is. Iedere inzet van een AED kost geld, maar is absoluut de moeite waard. Daarom vergoeden wij de gebruikte elektroden en indien nodig de batterij na een inzet.

Medisol is specialist en marktleider AED's

Medisol is de afgelopen jaren snel gegroeid. Voor het zevende achtereenvolgende jaar horen wij als "FD Gazelle" tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, bovendien zijn we 3 keer genomineerd voor de High Growth Awards. Sinds de oprichting in 2001 is Medisol ieder jaar gegroeid. Naast marktleider in Nederland zijn wij binnen Europa één van de grotere spelers, en inmiddels actief in 16 verschillende Europese landen.